Εν αναμονή τροπολογίας για παράταση, λήγει το κτηματολόγιο στο Ν. Λέσβου

367

  

Λήγει σήμερα η παράταση που είχε δοθεί για τη σύνταξη του εθνικού κτηματολογίου σε Λέσβο Λήμνο και Αη Στράτη και καλούνται οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν καταθέσει τα δικαιώματά τους στα ακίνητα να εξασφαλίσουν βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης αποστέλλοντας email στα κτηματογραφικά γραφεία της περιοχής τους μέχρι και σήμερα . Ωστόσο σύμφωνα με το τμήμα ΒΑ Αιγαίου του ΤΕΕ αναμένεται νέα τρίμηνη παράταση και για το σκοπό αυτό ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ κατέθεσε τροπολογία σε υπό ψήφιση νομοσχέδιο στη Βουλή.  Εν αναμονή της τροπολογίας, συνίσταται στους ιδιοκτήτες να εξασφαλίσουν την βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αναδόχου κοινοπραξίας:

Καθώς στις 3/7/2020 λήγει η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής δήλωσης ιδιοκτησίας στις υπό κτηματογράφηση περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, οι δικαιούχοι μπορούν να εξασφαλίσουν βεβαίωση εμπρόθεσμης προσέλευσης αποστέλλοντας email

Α) στο Γραφείο Κτηματογράφησης Λέσβου στη διεύθυνση: ktimalesvos@gmail.com   ή

Β) στο Γραφείο Κτηματογράφησης Νίκαιας Αττικής στη διεύθυνση: ktimanikaia@gmail.com

μέχρι και τις 3/7/2020, προκειμένου να θεωρηθεί εμπρόθεσμο το αίτημά τους, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα οριστεί ραντεβού για την παραλαβή των δηλώσεων.

Επισημαίνεται ότι ισχύουν τα ραντεβού εμπρόθεσμης προσέλευσης που προγραμματίστηκαν στο πλαίσιο της ίδιας διαδικασίας, που ολοκληρώθηκε στη λήξη της προθεσμίας της 1/6/2020. Συνεπώς οι δικαιούχοι που έχουν ήδη εξασφαλίσει ραντεβού εμπρόθεσμης προσέλευσης δεν απαιτείται να υποβάλουν νέο αίτημα.

ert.gr