Η ΔΕ ΤΕΕ καλεί ΥΠΕΝ και ΕΚΧΑ να μην λάβουν καμία απόφαση για το διαγωνισμό ΚΤΙΜΑ_13 του Κτηματολογίου χωρίς διάλογο

322

  

aerof

Κάλεσμα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΧΑ ΑΕ να μην προχωρήσουν αύριο Τετάρτη σε οποιαδήποτε απόφαση για το διαγωνισμό ΚΤΙΜΑ_13 που αφορά περίπου το 70% της κτηματογράφησης της χώρας απευθύνει με ανακοίνωσή της αργά το βράδυ της Τρίτης η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ.

Η ΔΕ ΤΕΕ τονίζει στην ανακοίνωση ότι πληροφορήθηκε μόλις σήμερα Τρίτη το γεγονός ότι το ΔΣ της ΕΚΧΑ θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 10/9 με θέμα την ακύρωση του διαγωνισμού ΚΤΙΜΑ_13 του έργου του Κτηματολογίου που περιλαμβάνει περίπου το 70% της κτηματογράφησης της χώρας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο, σημειώνει η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δυναμιτίζει την έννοια του διαλόγου για το μεγαλύτερο από τα αναπτυξιακά έργα της Χώρας.

Η ΔΕ ΤΕΕ καλεί τον αρμόδιο Υπουργό και τη Διοίκηση της ΕΚΧΑ ΑΕ να μην λάβουν καμία απόφαση πριν τη συνάντηση και συζήτηση με τη Διοίκηση του ΤΕΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕ ΤΕΕ για το θέμα έχει ως εξής:

logo

ANAKOINΩΣΗ

της Διοικούσας Επιτροπής

του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

 

Ενημερωθήκαμε σήμερα 9/2/2016 ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΧΑ Α.Ε. θα συνεδριάσει την Τετάρτη 10/2/2016 με θέμα την ακύρωση του διαγωνισμού ΚΤΙΜΑ_13 που περιλαμβάνει περίπου το 70% της χώρας.

Η κίνηση αυτή δυναμιτίζει την έννοια του διαλόγου για το μεγαλύτερο από τα αναπτυξιακά έργα της Χώρας.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σκουρλέτη και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΧΑ Α.Ε. να μη ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση πριν την πραγματοποίηση συνάντησης του Υπουργού με τη Διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Αθήνα 9/2/2016

 

Πηγή:tee.gr