Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα.

832

  

Από το γραφείο μελετών oiko-architects ζητείται αρχιτέκτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών. Απαιτείται άριστος χειρισμός autocad, και βασική/καλή γνώση REVIT και Sketchup/Vray. Παρακαλούμε για την αποστολή CV και portfolio -σε pdf, max 8MB- στη διεύθυνση apply@oikoarchitects.gr(link sends e-mail). Ευχαριστούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους και ζητούμε κατανόηση που δεν απαντούμε σε όλες τις αιτήσεις.

Από το γραφείο μελετών oiko-architects ζητείται έμπειρη/ος αρχιτέκτων για διεύθυνση μελετών εφαρμογής με καλή γνώση autocad. Επιθυμητή και η γνώση των REVIT και Sketchup. Παρακαλούμε για την αποστολή CV και portfolio -σε pdf, max 8MB- στη διεύθυνση contact@oikoarchitects.gr(link sends e-mail). Ευχαριστούμε πολύ τους ενδιαφερόμενους και ζητούμε κατανόηση που δεν απαντούμε σε όλες τις αιτήσεις.

Η εταιρεία Megara Resins ζητά Χημικό, Χημικό Μηχανικό ή απόφοιτο Επιστήμης Υλικών με εμπειρία σε ερευνητικά προγράμματα και εξειδίκευση σε σύνθεση και χαρακτηρισμό πολυμερών/υλικών, βιομηχανική έρευνα. ’ριστη γνώση αγγλικών, MSoffice. Επιθυμητά: Διδακτορικό σε πολυμερή/υλικά ή νανοτεχνολογία. https://www.megararesins.com/basic-page/275/career-openings Αποστολή στο email: qc_hrd@yahoo.gr(link sends e-mail)

Η εταιρεία GEOBIT αναζητά μηχανικό ηλεκτρονικών με άριστη γνώση αναλογικών ηλεκτρονικών για εργασία σε σχεδιασμό και ανάπτυξη σεισμικών αισθητήρων. Θα εκτιμηθεί γνώση σε τεχνολογίες χαμηλού θορύβου και κατανάλωσης. Απαραίτητη η αποδεδειγμένη εμπειρία σε περιβάλλοντα εξομοίωσης σχεδιασμού pcb. Αποστολή βιογραφικών σε : info@geobit-instruments.com(link sends e-mail)

Η Trans Adriatic Pipeline (TAP AG) αναζητά για τα γραφεία της στην Αθήνα, Μηχανικό με εμπειρία στη διαχείριση των αποθεμάτων υλικών και πρώτων υλών, καθώς και στη διαχείριση Αποθηκών. Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή της αίτησής σας, παρακαλώ επισκεφθείτε το : https://tinyurl.com/ya226vgt

Απο κατασκευαστικη εταιρεια με εδρα την Αθηνα , ζητειται εργοδηγος μηχανικος ΤΕΙ για εργα οπτικων ινων εντος Αττικης.τηλ 6976977835

career.duth.gr