Θέσεις εργασίας Μηχανικών

369

  

Ζητείται πολιτικός μηχανικός. Απαραίτητη εμπειρία σε επίβλεψη και συντονισμό οικοδομικών έργων, εκσκαφές, οπλισμός και σκυροδέτηση για παρακολούθηση έργου στην Αίγινα. Αρχική τρίμηνη σύμβαση με δυνατότητα επέκτασης σε μόνιμη πρόσληψη. Διαμονή στην Αίγινα. Απαιτείται ηγετική και επικοινωνιακή ικανότητα. Αποστολή βιογραφικών μόνο με email στο info@fuv.gr(link sends e-mail)

Ζητείται μηχανικός, υπεύθυνος εργοταξίου, για κατασκευή νέας κατοικίας στην Ν.Κηφισιά, με σχετική εμπειρία από αντίστοιχα έργα. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο mail paly@tee.gr(link sends e-mail)

Αρχιτεκτονικό γραφείο στην περιοχή Αμπελοκήπων , ζητά αρχιτέκτονα για άμεση συνεργασία με εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών και γνώσεις AutoCAD,ΝΟΚ , τακτοποίηση αυθαίρετων, 3D, φωτορεαλισμού. Αποστολή βιογραφικών στο dbill@teemail.gr

Από την εταιρία ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΠΕ ζητούνται Διπλωματούχοι Μηχανικοί για την κάλυψη θέσεων εργασίας με έδρα την Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης.  Αποστολή Βιογραφικών: 4gono.gr@gmail.com(link sends e-mail), τηλ & fax. 2310525268 | ώρες επικοινωνίας 10.00-14.00.

Το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων ανακοινώνει την πρόσληψη 200 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 22/04/2017-02/05/2017Αναλυτικότερα στον παρακάτω σύνδεσμο.Τηλέφωνο: 210 3722500

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα σε θέση Τεχνικού και Συντονιστή Ασφαλείας, για συνεργασία για έργο στην Κώ. Αποστολή βιογραφικών με κωδικό θέσης KOS στο info@tzovaras.gr(link sends e-mail).

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα σε θέση Τεχνικού και Συντονιστή Ασφαλείας, για συνεργασία για έργο στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Αποστολή βιογραφικών με κωδικό θέσης THES στο info@tzovaras.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα σε θέση Τεχνικού και Συντονιστή Ασφαλείας, για συνεργασία σε έργο στην περιοχή Αττικής. Αποστολή βιογραφικών με κωδικό θέσης ΑΤΤ στο info@tzovaras.gr(link sends e-mail).

Το Τεχνικό Γραφείο ΧΩΡΟΤΕΧΝΟ με έδρα το Περιστέρι Αττικής, που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των μελετών κτιριακών έργων, προβαίνοντας στη διεύρυνση της ομάδας εργασίας του, αναζητεί Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό (ΑΕΙ/ΤΕΙ), με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (ΤΕΚΤΟΝ, Autocad). Αποστολή Βιογραφικών: jobs@xwrotexno.gr(link sends e-mail)

Η ΜΕΝΤΩΡ ζητά συνεργάτη ως ασφαλιστικό πραγματογνώμονα για την Αθήνα, διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, με ελάχιστη 3ετή εμπειρία, άριστα αγγλικά & Office, δυνατότητα μετακινήσεων, ΤΠΥ & ΙΧΕ. CV: jobs@mentor-sa.gr(link sends e-mail)

Ζητείται από τεχνική εταιρεία Πολιτικός Μηχανικός με σχετική εμπειρία για την εκτέλεση έργων της εταιρείας στην Νεάπολη Λακωνίας Τηλ 210 6745885 email:ktiriotechniki@gmail.com(link sends e-mail)

Μελετητική Εταιρία ζητά Τοπογράφους Μηχανικούς και Μηχανικούς Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για ενασχόληση με μελέτες Κτηματολογίου. Αποστολή Βιογραφικών και συστατικών επιστολών στο e-mail: doxiadis@doxiadis.com(link sends e-mail) ή στο φαξ: 2106246399 υπόψη κας Στεφάνου.

career.duth.gr