Μεγάλο το ενδιαφέρον των μηχανικών για την ηλεκτρονική ταυτότητα των κτιρίων

553

  

Εσπερίδα – σεμινάριο πάνω στο νόμο της ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίου, οργάνωσε η διοίκηση του περιφερειακού τμήματος Πελοποννήσου του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Η ενημέρωση έγινε στην Τρίπολη και στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου.

Πολλά μέλη του ΤΕΕ Πελοποννήσου, από διάφορες πόλεις της Περιφέρειας, βρέθηκαν στην Τρίπολη και ενημερώθηκαν για τις νέες εξελίξεις και για όλες τις νομοθετικές παρεμβάσεις.

Στην ομιλία της, η πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου, Χαρίκλεια Τσιώλη, είπε: “Πλέον, κάθε ιδιοκτησία, ακολουθεί την ιδιοκτησία μόνο. Πλέον πάμε σε μία τεκμηρίωση της επέκτασης της βεβαίωσης του μηχανικού. Τώρα, σιγά – σιγά, θα πάμε στην σύγχρονη εικόνα των στοιχείων της οικοδομής. Θα ακολουθήσει η καταγραφή όλων των κτιρίων. Μέσω όλων αυτών θα μπορεί να προχωρήσει η Πολιτεία σε διάφορες παρεμβάσεις και αποφάσεις και να οδηγηθεί το αστικό περιβάλλον στη νέα εποχή”.

 

 

 

Βασικοί ομιλητές του σεμιναρίου ήταν η Αλεξάνδρα Ματάλα, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών, η Κλεοπάτρα Δήμα, προϊσταμένη της Τράπεζας Πληροφοριών και ο Κώστας Τσελίκης, Εξωτερικός Συνεργάτης ΤΕΕ.

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και απαντήσεις απ’ τους παρευρισκόμενους μηχανικούς και απ’ τους προσκεκλημένους ομιλητές.

ertnews.gr