Νέα σελίδα για Attica – ΤΣΜΕΔΕ

208

  

tsmedeΑμέσως μετά την ορκωμοσία της Βουλής ο Υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουπλής σε συμφωνία με τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Δραγασάκη θα προχωρήσουν στην «καρατόμηση» του διορισμένου Προέδρου του ΕΤΑΑ, κ. Αντώνη Σελλιανάκη.

 

Εκφρασμένη πρόθεση της νέας κυβέρνησης είναι και η αντικατάσταση του σημερινού Διευθύνοντος Συμβούλου της Τράπεζας Αττικής κ. Γκίκα Μάναλη.

Η Αττικής που πρωταγωνίστησε στο ράλι του ΧΑ την προηγούμενη εβδομάδα προορίζεται από την κυβέρνηση για να πάρει το ρόλο της αναπτυξιακής τράπεζας.
Οσον αφορά στα διαδικαστικά αναμένεται να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο της Attica Bank, το οποίο εφόσον πάρει τη σύμφωνη γνώμη του βασικού μετόχου θα απομακρύνει τον Γκίκα Μάναλη.
Σημειώνεται, πάντως, ότι το διοικητικό σχήμα της τράπεζας δεν αναμένεται να τροποιηθεί περαιτέρω καθώς διαθέτει ήδη αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον κ. Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη της τράπεζας, ενώ τις τραπεζικές εργασίες χειρίζεται ο γενικός διευθυντής κ. Γιάννης Ιωαννίδης.