ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019: «Το αύριο του κλάδου της Οικοδομής»

422

  

Εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Το αύριο του κλάδου της Οικοδομής» διοργανώνει στις 18 Οκτωβρίου 2019, στο Metropolitan Expo, το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο πλαίσιο της έκθεσης «ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν τα κίνητρα, οι προκλήσεις και οι προοπτικές του κλάδου, ενόψει των υψηλών προσδοκιών που έχουν ήδη καλλιεργηθεί μετά το πακέτο μέτρων που εξαγγέλθηκε για την τόνωση του κλάδου της Οικοδομής.

Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνση Επαγγελματικής Δραστηριότητας του ΤΕΕ, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Δικηγόρος και Νομικός Συνεργάτης του ΤΕΕ, Κωνσταντίνος Καρατσώλης. Το εξειδικευμένο πάνελ θα αναλύσει τα πρόσφατα μέτρα αλλά και τις ευνοϊκές προοπτικές που ανοίγονται για τον κλάδο των μηχανικών, των επαγγελματιών και των τεχνικών που σχετίζονται με τη οικοδομική και κατασκευαστική δραστηριότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην συνεδριακή αίθουσα της έκθεσης και θα ξεκινήσει στις 12.00. Ήδη η εκδήλωση του ΤΕΕ έχει συγκεντρώσει σημαντικό ενδιαφέρον, ενώ οι προεγγραφές, πραγματοποιούνται δωρεάν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/tee_event

Η διεθνής έκθεση “ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019” διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO ΑΕ από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η “ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019” τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του ΣΕΒ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.

Πληροφορίες: http://buildexpogreece.com/ekdiloseis/ekdilosi-apo-tee/