Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης πρωτοπορεί στην τεχνολογία ibeacon!

220

  

Πολυκοινωνικό-alexΤην τεχνολογία miipharos χρησιμοποιεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, για να ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων και ρούχων, πρωτοπορώντας σε παγκόσμιο όπως τονίζει επίπεδο στον συγκεκριμένο τομέα.

Η πόλη με σήμα κατατεθέν της τον ΦΑΡΟ, επέλεξε την τεχνολογία miipharos ώστε να  αποστέλλονται προσωποποιημένες  ειδοποιήσεις με τη μορφή μηνυμάτων στα smartphones των δημοτών ενημερώνοντας τους για τα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων.

Οι συσκευές είναι εγκατεστημένες στα οχήματα του Δήμου τα οποίο κινούνται διαρκώς και ενημερώνουν τους Δημότες αλλά και τους επισκέπτες για τις υπηρεσίες του Δήμου , ενώ σύντομα θα ενημερώνονται και οι τουρίστες για πληροφορίες που τους αφορούν στη γλώσσα τους.

Με το τρόπο αυτό η καμπάνια του Δήμου και συγκεκριμένα του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης πλέον γίνεται απόλυτα μετρήσιμη και προσωποποιημένη.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να λάβουν την προσωπική ενημέρωσή τους, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή από το Appstore και το Google Play  και την επόμενη φορά που θα βρεθούν  στην εμβέλεια του MiiPharos θα λάβετε την προσωπική σας ενημέρωση.

Η τεχνολογία ibeacon είναι η πιο καινοτόμος και οικολογική παγκοσμίως στον τομέα του Proximity Μarketing με διαρκώς αυξανόμενες εφαρμογές σε Παγκόσμιο και Ελληνικό Επίπεδο, με πρόσφατα παραδείγματα εφαρμογής σε Μουσεία, Πολυκαταστήματα, Στάδια και Αθλητικούς Αγώνες.

Πηγή: localit.gr