Πανελλήνιο συνέδριο logistics

287

  

logistics

Το 20ο Πανελλήνιο συνέδριο logistics με τίτλο: “Manage The Change”, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2016, από την Ελληνική Εταιρεία Logistics. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Nicholas Jennett, ο οποίος –όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση-αναμένεται να αναφερθεί «στα χρηματοδοτικά εργαλεία που αναπτύσσει η ΕΤΕπ, με στόχο την τόνωση του ιδιωτικού τομέα και την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Ο Nicholas Jennett αναμένεται να ενημερώσει για τις χρηματοδοτήσεις στις οποίες είναι διατεθειμένη να προχωρήσει η ΕΤΕπ, προς εταιρίες που θα διαμορφώσουν ολοκληρωμένα αναπτυξιακά σχέδια, ώστε να ωφεληθούν από τα κεφάλαια που διαθέτει η ΕΕ στην αγορά. Η σύνδεση της πραγματικής οικονομίας με τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν δράσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της εφοδιαστικής είναι μια από τις βασικές παραμέτρους του φετινού 20ου πανελληνίου συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Logistics.

Εκτός, από την πολύ σημαντική αυτή ενότητα, το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, “Manage The Change” περιλαμβάνει στην κεντρική θεματολογία του τα παρακάτω: City Logistics, Maritime and Port Logistics, Ιnnovation in Logistics, Women in Logistics, Retail & e-commerce Logistics, Green Logistics και το πρωτοπόρο LogicAthlon».

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, του ΣΕΒ, του ΕΒΕΑ, του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, καθώς και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου.

tee.gr