Ταράτσες “βουτηγμένες” στο πράσινο

742

  

green houseΟι πράσινες ταράτσες αναπτύσσονται ραγδαία ανά τον κόσμο όπως άλλωστε και οι κάθετοι κήποι σε κτήρια και καταστήματα.

Οι άνθρωποι και οι Αρχές έχουν πλέον ευαισθητοποιηθεί σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και με την ανάγκη να δημιουργούμε διαρκώς οάσεις πρασίνου μέσα στις πόλεις.

Και οι ταράτσες των μουντών κτηρίων είναι ό,τι πρέπει για το σκοπό αυτό.

Έτσι σε διάφορα κτήρια δημιουργούνται μικροί κήποι στις οροφές όπου φυτεύονται λαχανικά και βότανα, δέντρα και εξωτικά φυτά, ανθοφόρα αλλά και πράσινα μικρόφυτα.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με άρθρο του perierga, είναι όχι μόνο η δημιουργία ενός ειδυλλιακού σκηνικού και ενός χαλαρωτικού τοπίου αλλά και μιας μικρής όασης μέσα στο τσιμέντο όπου μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά του.

 

Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)Ταράτσες "βουτηγμένες" στο πράσινο - Η νέα μόδα που προστατεύει το περιβάλλον! (pics)
Πηγή: patrasevents.gr