Το 1o Πιστοποιημένο Pix4D Workshop στην Ελλάδα είναι Γεγονός!

690

  

Η GEOSENSE έχει την ιδιαίτερη τιμή να σας προσκαλέσει στο πρώτο Pix4D Workshop στην Ελλάδα, πιστοποιημένο από την διεθνώς αναγνωρισμένη Ελβετική εταιρία φωτογραμμετρικού λογισμικού Pix4D.

Το Pix4D Workshop διεξάγεται 23-24 Μαρτίου 2017 στην Θεσσαλονίκη από την Geosense και την Pix4D, το μοναδικό στην Ελλάδα και 1 στα 5 μόλις πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα της Pix4D παγκοσμίως, και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν εμπεριστατωμένα τη σύγχρονη φωτογραμμετρία και να αποκτήσουν έγκυρη πιστοποίηση στην σωστή και αποτελεσματική χρήση του Pix4Dmapper, λαμβάνοντας Πιστοποιητικό Τεχνογνωσίας Pix4D από την ίδια την Pix4D, στέλεχος της οποίας θα βρίσκεται στο χώρο!

Η GEOSENSE, στο διάρκειας 2 ημερών Pix4D Workshop (23-24/03/2017, 09.00-17.00) θα παρουσιάσει αναλυτικά όλες τις σύγχρονες μεθόδους φωτογραμμετρικής επεξεργασίας δεδομένων, κατάλληλες για χρήσεις όπως χαρτογραφία, κτηματογραφήσεις, αποτυπώσεις, παραγωγή 3D μοντέλων, ογκομετρήσεις, διαχείριση μεγάλων τεχνικών έργων, επιθεώρηση παγίων και τεχνικών έργων, γεωργία ακριβείας, φωτογραμμετρικές αποτυπώσεις εσωτερικών χώρων με επίγεια και εναέρια μέσα, αρχαιολογία, real estate, εκτίμηση ζημιών από φυσικές καταστροφές κ.α., ενώ θα καθοδηγήσει διεξοδικά τους συμμετέχοντες στην χρήση και αξιοποίηση του πιο «έξυπνου» και ισχυρού λογισμικού φωτογραμμετρίας παγκοσμίως, Pix4Dmapper!

Για πρώτη φορά στη Ελλάδα από την GEOSENSE, το Pix4D Workshop αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ειδικούς, να αποκτήσετε πιστοποιημένη από την ίδια την Pix4D γνώση στις μεθόδους της σύγχρονης φωτογραμμετρίας και των εφαρμογών της και μάλιστα, σε εξαιρετικές τιμές:

1η ημέρα (23/03/2017): τιμή συμμετοχής 250,00€ (+ ΦΠΑ 24%)

2η ημέρα (24/03/2017): τιμή συμμετοχής 250,00€ (+ ΦΠΑ 24%)

1η + 2η ημέρα (23-24/03/2017): τιμή συμμετοχής 400,00€ (+ ΦΠΑ 24%)

Έκπτωση 20% σε όλους τους φοιτητές

Όλοι οι συμμετέχοντες με την παρακολούθηση του σεμιναρίου εκτός από το πιστοποιητικο τεχνογνωσίας Pix4D, θα λάβουν:

ΔΩΡΕΑΝ άδεια χρήσης του λογισμικού για 20 ημέρες  και
EΚΠΤΩΣΗ ίση με το κόστος συμμετοχής για την αγορά του λογισμικού εντός 30 ημερών από την διεξαγωγή του σεμιναρίου

Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας και αποκτήστε την γνώση που θα οδηγήσει την επιχείρηση σας σε νέα επίπεδα απόδοσης και παραγωγικότητας!

Πατήστε εδώ για την εγγραφή σας. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας!

Πατήστε εδώ για να κατεβασετε το αναλυτικό πρόγραμμα των δύο ημερών και φροντίστε για την έγκαιρη συμμετοχή σας.

Δείτε εδώ την τοποθεσία διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο, ώστε η παρακολούθηση του να είναι δυνατή από κάθε συμμετέχοντα, γνώστη ή όχι του λογισμικού της Pix4D, με την εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας της Geosense και την αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης και έγκυρου πιστοποιητικού εξειδίκευσης σε κάθε ενδιαφερόμενο από την ίδια την Pix4D.

Η πρώτη ημέρα του Pix4D Workshop, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 είναι κατάλληλη για όλους όσους δεν έχουν αντίστοιχη εμπειρία στο λογισμικό φωτογραμμετρίας της Pix4D, δίνοντας την δυνατότητα απόκτησης πιστοποιημένης γνώσης.

Η δεύτερη ημέρα  του Pix4D Workshop, Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 είναι κατεξοχήν Hands on Training, δίνοντας τη δυνατότητα πρακτικών εφαρμογών, ανάλυσης και επεξεργασίας δεδομένων.

Για όλους όσους παρακολουθήσουν τη 2η ημέρα του Pix4D Workshop (Παρασκευή 24/03/2017), απαραίτητες προϋποθέσεις για την δική τους διευκόλυνση είναι:

  1. Η χρήση προσωπικού τους Η/Υ με 64bit Windows λειτουργικό σύστημα, επεξεργαστή Intel i5/i7, μνήμη RAM κατ’ ελάχιστο 4Gb, Ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 5Gb και κάρτα γραφικών συμβατή με OpenGL 3.2.
  2. H εγκατάσταση της νεώτερης έκδοσης του λογισμικού Pix4Dmapper Pro και η ενεργοποίηση δοκιμαστικής άδειας χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ: https://cloud.pix4d.com/download/ ή επικοινωνήστε με την Geosense στο email mail@geosense.gr  ή στα τηλέφωνα 2310 953353 & 2310 9533350.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 


polytexnikanea.gr