Τρίτος κύκλος εργαστηρίων Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης Less is More

329

  

lessismore3

Ο τρίτος κύκλος των εργαστηρίων Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης του Less is More, που είναι και ο τελευταίος για τη χρονιά 2014-2015, ξεκινά στις 22 Απριλίου 2015, ενώ οι εγγραφές γίνονται από την 6η έως τις 20 Απριλίου 2015.

Περιεχόμενο τρίτου κύκλου

Το πρόγραμμα του τρίτου αυτού κύκλου του εργαστηρίου περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων και αντικειμένων. Οι επιμέρους θεματικές εκτείνονται από την ιστορία του επίπλου έως και τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και παραγωγής (digital fabrication, custom design), ενώ συμπεριλαμβάνουν τεχνικές επανάχρησης παλιών επίπλων και το σχεδιασμό ειδικών επίπλων για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Πέρα από τις θεωρητικές γνώσεις, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να δουλέψουν πάνω σε δικά τους projects επίπλων και αντικειμένων και να δημιουργήσουν ή να αλλάξουν τους χώρους που τους ενδιαφέρουν. Οι παρουσιάσεις των projects στο πλαίσιο του εργαστηρίου σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες και την έμφαση στην εξοικονόμηση πόρων, θα προσθέσουν αξία στις σχεδιαστικές παρεμβάσεις που θα προτείνουμε.

Συμμετοχή

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενης εμπειρίας σε σχέση με το σχεδιασμό και τη διακόσμηση.

Όσοι έχουν ήδη κάποια εμπειρία, θα μπορέσουν να εμβαθύνουν σε ιδιαίτερες τεχνικές και εξειδικευμένες γνώσεις. Οι υπόλοιποι, θα αποκτήσουν μέσα από το εργαστήριο αντίληψη ολόκληρης της διαδικασίας αποτύπωσης και κατανόησης των αναγκών που προκύπτουν στους σύγχρονους χώρους κατοίκησης, και θα ανακαλύψουν τρόπους να σκέφτονται δημιουργικά κάθε χώρο της καθημερινότητάς τους.

Όλοι μαζί, γύρω από το σχεδιαστικό τραπέζι, συμμετέχουμε από κοινού στην έμπνευση, στην εξέλιξη, στην εφαρμογή της ιδέας, στην τελική μετατροπή της σε ζωντανό, κατοικήσιμο χώρο!

Το Less is More

Με τη φιλοσοφία του «Less is More» [το λιγότερο είναι περισσότερο] ως αφετηρία, «φιλοκαλούμεν μετ’ ευτελείας» με στόχο το χώρο και την κατοίκηση μέσα από τα ευρηματικά εργαστήρια και σεμινάριά μας, καθώς και άλλες μας δράσεις.

Αξιοποιώντας την πολυετή πρακτική και θεωρητική εμπειρία σε θέματα αρχιτεκτονικής και κατοίκησης, και καθοδηγούμενο από τη διαρκή επιθυμία ανανέωσης και προσαρμογής στα τρέχοντα δεδομένα, το Less is More, υπό τη σκέπη του εργαστηρίου συμμετοχικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής ARCH_06, σας προσκαλεί για να δημιουργήσουμε μαζί έργα και ιδέες που ικανοποιούν επιθυμίες και βελτιώνουν την καθημερινότητα, χαρίζοντας αξία, λειτουργικότητα και διάρκεια στο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

Βίκυ Παναγιωτοπούλου

Ρήγα Παλαμήδου 5-7
Πλατεία Αγ. Αναργύρων
τ.κ. 105 54, Ψυρρή, Αθήνα

Website: lessismoreathens.wordpress.com

email: lessismoreath@gmail.com
τηλ.: 2103224441, 6973981454

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα του Εργαστηρίου εδώ.