Χανιά: Ημερίδα για το Σχέδιο Αστικής Ανάπτυξης της Παλιάς Πόλης

181

  

chania

Ημερίδα με θέμα τη “Δημοσιότητα – Δικτύωση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης Παλιάς Πόλης Χανίων” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου  στις 9.00, στην αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Παλιό Αρσενάλι), στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η προβολή/ενημέρωση για τα έργα, που εντάχθηκαν και υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης Παλιάς Πόλης Χανίων. Κατά τη διάρκεια της, θα προβληθεί ενημερωτικό υλικό, που αφορά το σχεδιασμό και τις παρεμβάσεις, που υλοποιήθηκαν στην Παλιά Πόλη Χανίων, καθώς και:

  1. Η παρουσίαση του σχεδιασμού, των στόχων και των αποτελεσμάτων του “Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης” σε επίπεδο Κρήτης από την Ε.Υ.Δ.Ε.Π. Περιφέρειας Κρήτης.
  1. Η παρουσίαση – προβολή ενημερωτικού υλικού από Δήμους και φορείς, που ανέλαβαν την υλοποίηση αντίστοιχων Ολοκληρωμένων Σχεδίων Αστικής Ανάπτυξης, με έμφαση σε αποτελέσματα και καλές πρακτικές, που προέκυψαν από την υλοποίησή τους.
  1. Η ενημέρωση και η προετοιμασία φορέων για την υποβολή προτάσεων επιλέξιμων προς χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Πηγή: localit.gr