Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΔωρεάν μαθήματα Ολλανδικών σε Έλληνες Μηχανικούς

Δωρεάν μαθήματα Ολλανδικών σε Έλληνες Μηχανικούς

Tο εκπαιδευτικό Ίδengineersρυμα Elycio σε συνεργασία με το EURES Ολλανδίας έχει σκοπό να προσφέρει δωρεάν online μαθήματα Ολλανδικής γλώσσας σε εννέα (9) Έλληνες με ειδικότητες από Πολυτεχνικές Σχολές (μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρονικοί μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες μηχανικοί, κ.α.).

Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω Skype και e-learning και θα διαρκέσουν 40 ώρες. Μπορούν να γίνουν ατομικά ή σε γκρουπ (μόνο στην περίπτωση που όλοι διαμένουν στο ίδιο μέρος). Το επίπεδο: Α1/Α2. Απαραίτητη είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει μέσα στο Δεκέμβριο και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από αρχές του 2015. Διευκρινίζουμε ότι αυτή η εκπαίδευση αφορά μόνο άτομα που ενδιαφέρονται πραγματικά να μάθουν Ολλανδικά και είναι έτοιμοι να μεταβούν στην Ολλανδία για εργασία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην αγγλική γλώσσα στο email: [email protected] (με την ένδειξη «Ολλανδία») το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014.

 

Πηγή: e-dimosio.gr

RELATED ARTICLES