Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕΜΠ: Εκδήλωση με θέμα «εκτίμηση της βιωσιμότητας μιας μικρής επιχείρησης»

ΕΜΠ: Εκδήλωση με θέμα «εκτίμηση της βιωσιμότητας μιας μικρής επιχείρησης»

EMPΤο Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων διοργανώνει εργαστήριο με θέμα : «Το σχέδιο Παραγωγής/λειτουργίας και η εκτίμηση της βιωσιμότητας μιας μικρής επιχείρησης» (Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014, ώρα 15:00).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα γίνει πρακτική προσέγγιση του σχεδίου Παραγωγής/Λειτουργίας και της εκτίμησης της βιωσιμότητας μιας μικρής επιχείρησης. Η εφαρμογή των βασικών θεωρητικών εννοιών θα γίνει στο πλαίσιο ομάδων εργασίας, προκειμένου οι φοιτητές και νέοι απόφοιτοι του ΕΜΠ, που δεν έχουν προηγούμενη γνώση ή εμπειρία, να εξοικειωθούν με το σχεδιασμό της παραγωγής και λειτουργίας και την εκτίμηση της βιωσιμότητας μιας μικρής επιχείρησης στα πρώτα στάδια λειτουργίας της.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Τηλεδιάσκεψης 1, στο ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο Διασύνδεσης – Εξυπηρέτησης Φοιτητών και Νέων Αποφοίτων (email: [email protected], τηλ. 210 7721674, 210 7721089)

Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και σε περίπτωση συμπλήρωσης του προκαθορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, το εργαστήριο θα επαναληφθεί σε νέα ημερομηνία.

 

Πηγή: epixeiro.gr

RELATED ARTICLES