Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕνημέρωση των υποψηφίων για τις εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος,

Ενημέρωση των υποψηφίων για τις εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος,

Τα δικαιολογητικά για τις εξετάσεις άδειας άσκησης επαγγέλματος υποβάλλονται στην ηλεκτρονική εφαρμογή έως το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουνίου. Ο έλεγχος  πληρότητας των δικαιολογητικών όλων των υποψηφίων θα ολοκληρωθεί από το ΤΕΕ εντός της εβδομάδας. Ο υποψήφιος ενημερώνεται για την ολοκλήρωση του ελέγχου του ηλεκτρονικού του φακέλου από την ένδειξη: Εγκρίθηκε στην κατάσταση της αίτησής του.

Σε περίπτωση ελλείψεων στη συμπλήρωση ή στην πληρότητα των δικαιολογητικών θα ζητηθεί από τον υποψήφιο, τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συμπληρώσει προκειμένου να εγκριθεί η αίτησή του. Παρακαλούμε, για την αποφυγή καθυστερήσεων, να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή από όλους στις προδιαγραφές και το περιεχόμενο των δικαιολογητικών, όπως αυτά περιγράφονται στην Ενότητα Δ της Προκήρυξης και στις οδηγίες της ιστοσελίδας. Επισημαίνουμε ότι όλα τα αρχεία που υποβάλλονται θα πρέπει να είναι σε μορφή .pdf, εκτός της φωτογραφίας που θα πρέπει να είναι σε .jpeg.

Για το πρόγραμμα και τις ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής των εξετάσεων θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των εξετάσεων.

RELATED ARTICLES