Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕπίσκεψη Γ. Τσιρώνη στη Β. Ελλάδα με τον TAP στο επίκεντρο

Επίσκεψη Γ. Τσιρώνη στη Β. Ελλάδα με τον TAP στο επίκεντρο

tapΤο προγραμματισμένο τριήμερο ταξίδι του στην Βόρεια Ελλάδα ξεκινά αύριο  ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΑΠΕΝ επίκεντρο του ταξιδιού θα αποτελέσει η επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, προκειμένου ο Υπουργός Αναπληρωτής, μετά τη συνάντηση που είχε με τους αρμόδιους φορείς, να έχει ιδία άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Αύριο το απόγευμα, με ενδιάμεσο σταθμό λίγων ωρών στην Βοιωτία (Θήβα και Λιβαδειά), ο Γιάννης Τσιρώνης θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα συναντήσει αιρετούς, εκπροσώπους φορέων και συλλογικότητες πολιτών στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Μεθαύριο θα επισκεφθεί τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, και τις Σέρρες όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη Δημάρχων για την χωροθέτηση του Αγωγού ΤΑΡ.

Επόμενοι σταθμοί του ταξιδιού η Δράμα και η Καβάλα όπου ο Υπουργός Αναπληρωτής θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Περιφέρειας και του αγροτικού κινήματος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει στο συνέδριο που διοργανώνεται από το ΤΕΙ Καβάλας  με θέμα  τα δάση.

Όπως αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, σε κάθε προορισμό του ο κ. Γιάννης Τσιρώνης θα έχει παράλληλες συναντήσεις με αντιπροσωπείες των τοπικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πράσινων.

Πηγή:www.capital.gr

RELATED ARTICLES