Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕπιστολή της ΕΕΤΕΜ Αχαϊας στον Πρωθυπουργό

Επιστολή της ΕΕΤΕΜ Αχαϊας στον Πρωθυπουργό

49EETEMΤην υλοποίηση της προεκλογικής δέσμευσης για την παραχώρηση του Θαλάσσιου Μετώπου στην πόλη των Πατρών και τους κατοίκους της υπενθυμίζει με επιστολή προς τον Αλέξη Τσίπρα η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΕΤΕΜ Αχαϊας.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

Εντούτοις από την προεκλογική σας δέσμευση μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ενέργεια από την κυβέρνησή σας για την παραχώρηση του Θαλάσσιου Μετώπου στην πόλη των Πατρών και τους κατοίκους της. της Πάτρας.

Η καθυστέρηση για την απελευθέρωση του Θαλάσσιου Μετώπου της Πάτρας στερεί από τους κατοίκους της την προοπτική για μια νέα εποχή και το ξεκίνημα μιας άλλης αναπτυξιακής πορείας για την περιοχή, που τόσο πολύ έχει εγκαταλειφθεί, όταν για δεκαετίες ήταν πόλος βιομηχανικής ανάπτυξης.

Η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. Αχαΐας βασισμένη στην ποιοτική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και την υγιή και ισορροπημένη διαβίωση των πολιτών και επισκεπτών της πόλης, στηρίζει αυτή την προσπάθεια του Δήμου Πατρέων και των κατοίκων της πόλης (ΦΟΡΕΩΝ) και καλεί όλα τα μέλη της να στηρίξουν την δράση για την υλοποίηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης, στην παραχώρηση του θαλάσσιου μετώπου στους πολίτες της πόλης μας, όπου και τους ανήκει.

Κάθε άλλη καθυστέρηση θα είναι καταδικαστική για την πόλη και τους πολίτες της.

Συμμετέχουμε  το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στις δράσεις που έχει οργανώσει ο Δήμος Πατρέων  και καλούμε κάθε ενεργό πολίτη αυτής της πόλης να ενεργοποιηθεί, έτσι ώστε η Πάτρα να γίνει μια παραθαλάσσια πόλη.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Στο ζήτημα αυτό, το τόσο ζωτικό για τις μέλλουσες γενιές της πόλης μας, ενώνουμε την φωνή μας, μαζί με όλους τους πολίτες αυτής της πόλης και σας καλούμε για την άμεση παρέμβαση σας, έτσι ώστε να αποδοθεί το θαλάσσιο μέτωπο στους πολίτες αυτής της πόλης.

 

thebest.gr

 

RELATED ARTICLES