Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕπιστολή του ΤΕΕ-Τμ. Αιτωλοακαρνανίας για τις εξετάσεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών και το...

Επιστολή του ΤΕΕ-Τμ. Αιτωλοακαρνανίας για τις εξετάσεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών και το Ασφαλιστικό

teeaitΕπιστολή προς τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Σπίρτζη Χρήστο και τα μέλη της Δ.Ε. του ΤΕΕ, κατόπιν απόφασης της Δ.Ε. του Τμήματος στην 12η/23-06-2014 συνεδρίασή της, σχετική με τις εξετάσεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών και το Ασφαλιστικό απέστειλε το ΤΕΕ/Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρός του κ. Κ. Ρόκος.

Στην επιστολή βρίσκονται συνημμένες η πρόταση της Ριζοσπαστκής Αριστεράς για μη διενέργεια των εξετάσεων και η συλλογή υπογραφών από Μηχανικούς του τοπικού Τμήματος για μη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η από 2/7/2012 συνημμένη επιστολή του κ. Ρόκου προς τον Πρόεδρο του ΤΕΕ  κ. Χρήστο Σπίρτζη η οποία αναφερόταν στο είδος της εξεταστέας ύλης για τους  ενεργειακούς επιθεωρητές καθώς και στο μεγάλο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις εξετάσεις και στα σεμινάρια κατάρτισης, γεγονός που όπως υπογραμμίζεται στην παρακάτω επιστολή “οδηγεί ήδη έμπειρους συναδέλφους τόσο στα  Ενεργειακά όσο και στις  Επιθεωρήσεις,  να εκφράζονται με  έντονη δυσαρέσκεια για το θέμα.”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

RELATED ARTICLES