Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΕφαρμογή για κινητά από το Παν/μιο Πελοποννήσου με την στήριξη του Επιμελητηρίου...

Εφαρμογή για κινητά από το Παν/μιο Πελοποννήσου με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

digi-mobileΜε τη συμμετοχή διακοσίων επιχειρήσεων έχει μπει η εφαρμογή για κινητά, που ανέπτυξαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την εύρεση Αρκαδικών Επιχειρήσεων που παρέχουν εκπτωτικές υπηρεσίες σε φοιτητές.

«Με αυτή την εφαρμογή ερχόμαστε πιο κοντά στην τοπική κοινωνία η οποία και μας ενισχύει μέσα από το Επιμελητήριο Αρκαδίας και μπορούμε να προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες στους φοιτητές μας όπως: τις επιχειρήσεις που προσφέρουν εκπτώσεις στους φοιτητές αλλά και τις ανακοινώσεις του τμήματος» αναφέρει στην συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της εφαρμογής ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Θωμάκος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Να σημειωθεί ότι το τμήμα των Οικονομικών Επιστημών, της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι από τα πρώτα τμήματα, Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, που προσφέρουν ειδική εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα.

«Μετά την άψογη συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τον έντυπο φοιτητικό οδηγό εκπτώσεων φέτος προχωρήσαμε πολλά βήματα πιο μπροστά. Ενημερώσαμε και κοινοποιήσαμε στις επιχειρήσεις την εφαρμογή για να τους εντάξουμε στο πρόγραμμα και δώσαμε τα δεδομένα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκειμένου να τα διαχειριστεί και να φτιάξει την εφαρμογή» επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπουντρούκας.

Η εφαρμογή παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις καταχωρίσεις με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, χάρτη, οδηγίες διαδρομής και ποσοστά εκπτώσεων. H τρέχουσα έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη μέσω των Apple Store για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και μέσω Google Play για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Η εφαρμογή για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν προσφέροντας ποσοστό έκπτωσης είναι δωρεάν.

Επιπλέον όποιος επιχειρηματίας από την Αρκαδία θέλει να συμμετέχει στην εφαρμογή προσφέροντας την έκπτωση που επιθυμεί να επικοινωνήσει με το Επιμελητήριο Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr να κατεβάσει την αίτηση και να την στείλει υπογεγραμμένη με σφραγίδα στο φαξ: 2710 233738.

 

epixeiro.gr

RELATED ARTICLES