Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΗμερίδα για τη μηχανική και τα υλικά σε τεχνολογικές εφαρμογές

Ημερίδα για τη μηχανική και τα υλικά σε τεχνολογικές εφαρμογές

Με αφορμή την ίδρυση της Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Κινητικότητας Erasmus+ του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνουν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις 6μ.μ. στο κτήριο «Κοραή» στην Χίο, ημερίδα με θέμα «ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ».

H ημερίδα απευθύνεται σε μηχανικούς, φοιτητές, διδάσκοντες αλλά και στο ευρύτερο κοινό από Διδάσκοντες Μηχανικούς του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά και από Διδάσκοντες σε Τμήματα Μηχανικών της Αλλοδαπής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις σχετικά με εφαρμογές βελτιστοποίησης του μηχανολογικού σχεδιασμού, με τρέχουσες εφαρμογές στην ρομποτική – μηχανοτρονική, με τις διεργασίες συγκόλλησης με τριβή και ανάδευση, καθώς και για περιπτώσεις μηχανολογικών αστοχιών που γίνεται απαίτηση αποζημιώσεων.

«Η οργάνωση της ημερίδας βρίσκεται σε συμφωνία με το ευρύτερο ρόλο του Τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Χίο σχετικά με την προσέγγιση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που άπτονται της Επιστήμης του Μηχανικού», σημειώνει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δρ. Νικόλαος Αλεξόπουλος, επίκουρος καθηγητής ΤΜΟΔ.

alithia.gr

RELATED ARTICLES