Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΗ εργαλειοθήκη του iBRoad - Πρακτικός οδηγός για τους ενεργειακούς επιθεωρητές/ελεγκτές

Η εργαλειοθήκη του iBRoad – Πρακτικός οδηγός για τους ενεργειακούς επιθεωρητές/ελεγκτές

Γενικό στόχο του έργου iBRoad αποτελεί ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η ανάδειξη οδικών χαρτών ανακαίνισης διακριτών κτιρίων (iBRoad-Plan) και μητρώων κτιρίων (iBRoad-Log) ως βασικά μέσα για τη διευκόλυνση και προώθηση της ριζικής ανακαίνισης στον τομέα των κατοικιών.

Οι οδικοί χάρτες ανακαίνισης διακριτών κτιρίων και τα μητρώα κτιρίων παρέχουν στους ενεργειακούς επιθεωρητές και τους τελικούς χρήστες τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τη ριζική ανακαίνιση διακριτών κτιρίων, καθώς και να συμμετέχουν σε σχετικές εργασίες ριζικής ανακαίνισης, ενώ παράλληλα παράσχουν στις δημόσιες αρχές στοιχεία από πραγματικές εφαρμογές, τα οποία θα τεκμηριώνουν τα οφέλη της ριζικής ανακαίνισης ώστε να συμβάλλουν στη διαμόρφωση τόσο της επιμέρους κτιριακής στρατηγικής όσο και της μακροπρόθεσμης εθνικής στρατηγικής.

Στο πλαίσιο της 2ης συνάντησης ενδιαφερομένων μερών του έργου iBRoad έχει προγραμματιστεί σύντομη παρουσίαση / εκπαίδευση ως προς τη χρήση των εργαλείων που έχουν αναπτυχθεί (iBRoad-Plan και iBRoad-Log). Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 στις 14.30 στην Αθήνα.

Προσκαλούμε τους ενεργειακούς επιθεωρητές και ελεγκτές, με ενδιαφέρον στις εξελίξεις που αφορούν στις ριζικές ανακαινίσεις κτιρίων, να συμμετάσχουν στην παρουσίαση των εργαλείων iBRoad καθώς και στη συζήτηση για τις προκλήσεις εφαρμογής σε εθνικό επίπεδο.

Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (25), προσκαλούμε τα ενδιαφερόμενα μέρη να κάνουν την εγγραφή  τους άμεσα εδώ. Ο χώρος όπου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση, θα ανακοινωθεί με την εκδήλωση ενδιαφέροντος/εγγραφή.

Για όποια άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail:  [email protected]

RELATED ARTICLES