Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγγελίεςΘέσεις εργασίας Μηχανικών

Θέσεις εργασίας Μηχανικών

Η Anangel Maritime Services Inc. μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες στην Ελλάδα και στον κόσμο (εταιρεία του Ομίλου Αγγελικούση) ζητάει διπλωματούχους Ναυπηγούς και Μηχανολόγους (ΕΜΠ) χωρίς ή και με ελάχιστη εργασιακή εμπειρία με πολύ καλή γνώση Αγγλικών για την θέση του PMS / Spares Inventory Coordinator. Η θέση απαιτεί συχνά θαλάσσια ταξίδια. Αποστολή βιογραφικών: [email protected](link sends e-mail).

Ανώνυμη τεχνική εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ενδιαφέρεται για εργοταξιακή συνεργασία με μηχανικό ΜΕΚ Γ οικοδομικά. Στοιχεία επικοινωνίας : τηλ 2810-228515 φαξ 2810229647 email [email protected](link sends e-mail)

Πολιτικοί μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected](link sends e-mail)

Μηχανολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected](link sends e-mail).

Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected](link sends e-mail).

Αρχιτέκτονες μηχανικοί ζητούνται από εταιρία CAE/CAD στη Θεσσαλονίκη για παραγωγή 3D κτιριακών ηλεκτρομηχανολογικών σχεδίων. Η δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών και η καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεργασία. Η εξοικείωση με τριδιάστατο λογισμικό, ιδανικά Microstation/Tricad, στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι προσόν. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο [email protected](link sends e-mail).

Μηχανικός ζητείται από κατασκευαστική εταιρεία, άριστη γνώση σχεδίου και ικανότητα διαχείρισης εργοταξίων 210 /6829168 , email: [email protected](link sends e-mail)

Ζητείται από ανώνυμη τεχνική εταιρεία Πολιτικός Μηχανικός ΑΕΙ ή ΤΕΙ για απασχόληση σε εργοτάξιο, με εμπειρία στην κατασκευή υδραυλικών έργων καθώς και στην σύνταξη λογαριασμών, ΠΠΑΕ, ΑΠΕ. Βιογραφικά στο e-mail: [email protected]

 

career.duth.gr

RELATED ARTICLES