Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγγελίεςΘέσεις εργασίας Μηχανικών

Θέσεις εργασίας Μηχανικών

Το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. που εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής προκηρύσσει την πρόσληψη ενός (1) ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δώδεκα (12) μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος: ́ ́CLAIM (Cleaning Litter by developing and Applying Innovative Methods in european seas) ́ ́ το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του HORIZON2020.

Απαραίτητα προσόντα:
– Έναν Διπλωματούχο Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανολόγο Μηχανικό ή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό
– Μεταπτυχιακό τίτλο σε θέματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ ή οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων
– Γνώση διαχείρισης έργου σύμφωνα με το IPMA (International Project Management Association)
– Εμπειρία 10 ετών σε έργα ως μηχανολόγος μηχανικός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός
– Εμπειρία 3 ετών σε θέματα επικοινωνίας & μάρκετινγκ
– Άριστη γνώση Αγγλικών Επιθυμητή η καλή γνώση γαλλικών ή γερμανικών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22910 76323. Σχετικός σύνδεσμος: http://calls.hcmr.gr

Μεταλλειολόγος Μηχανικός ζητείται από εταιρεία Μαρμάρου για απασχόληση σε λατομείο στη Νάξο. Άμεση πρόσληψη, προϋπηρεσία όχι απαραίτητη. Αποστολή Βιογραφικού: [email protected]

Ζητείται Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με τουλάχιστον 5ετή εργοταξιακή κτιριακή εμπειρία και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας για 6μηνη εργασία στο εξωτερικό και με προοπτική μόνιμης συνεργασίας. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail : [email protected](link sends e-mail)

Εκδηλωση ενδιαφεροντος για συνεργασια-τοπογραφος με εμπειρια στην υπαιθρο για αποτυπωση εξαρτηση κρατικου δικτυου. -αρχιτεκτων με εμπειρια στις μελετες-3d και διακινηση φακελου στην πολεοδομια Email([email protected](link sends e-mail))

Θέση εργασίας για αρχιτέκτονα μηχανικό για 8ωρη απασχόληση σε τεχνικό-μεσιτικό γραφείο στη Βούλα Αττικής. Απαραίτητα: Επαρκή Αγγλικά & Archicad. Βασικός μισθός με κανονική πρόσληψη ΙΚΑ. Επικοινωνήστε στο 2103007281 ή [email protected](link sends e-mail)

Ζητείται διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός από εταιρεία επεξεργασίας ξύλου με έδρα την ΒΙ. ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ. Απαραίτητα προσόντα , 5ετή εμπειρία σε βιομηχανική παραγωγή, άριστη χρήση Η/Υ, πολύ καλή γνώση Γερμανικών και Αγγλικών. Παρακαλούμε να αποσταλλεί βιογραφικό στο fax 2310795167 ή στο e-mail: [email protected](link sends e-mail). Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους διαθέτουν συστατικές επιστολές.

Ζητείται από εταιρεία που αναλαμβάνει έργα ξύλινων κατασκευών, πολιτικός μηχανικός, ως υπεύθυνος έργων με εμπειρία στις κατασκευές και σε εργοτάξια τουλάχιστον 5 έτη, για να αναλάβει την οργάνωση και τον συντονισμό των εργοταξίων. Απαραίτητα προσόντα, άριστη χρήση Η/Υ, πολύ καλή γνώση Αγγλικών. E-mail: [email protected](link sends e-mail)

Από Τεχνικό Γραφείο Στατικών Μελετών ζητείται Πολιτικός Μηχανικός-Δομοστατικός με εμπειρία στην εκπόνηση Στατικών Μελετών. Αποστολή βιογραφικών στο: [email protected](link sends e-mail)

Βιομηχανία παραγωγής συσκευασιών στον Πειραιά, επιθυμεί να προσλάβει μόνιμα: έναν Διευθυντή Εργοστασίου. Απόφοιτο Πολυτεχνικής Σχολής Μηχανολόγων ή Χημικών Μηχανικών της Ελλάδος, με γνώση της διοίκησης παραγωγής η οποία να έχει αποκτηθεί από εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών ως διευθυντές εργοστασίων ή προϊστάμενοι βάρδιας. Βιογραφικά σημειώματα: [email protected](link sends e-mail) (www.hrstrategy.gr)

Μελετητική & Τεχνική εταιρεία, με κύρια έδρα την Αθήνα, ζητεί για το τμήμα Ανάπτυξης Πωλήσεων, Μηχανικό Πωλήσεων, με γνώση της Ευρωπαϊκής αγοράς παροχής υπηρεσιών σε βιομηχανικά & ενεργειακά έργα. Απαιτούμενα προσόντα οκταετή εμπειρία, άριστη γνώση Αγγλικών, δυνατότητα ταξιδίων. Αποστολή βιογραφικού στα Αγγλικά στο [email protected](link sends e-mail), κωδικός BDE.

Ζητείται πολιτικός μηχανικός ή απόφοιτος ΤΕΙ δομικών έργων, με εμπειρία στην επίβλεψη κατασκευής έργων, για απασχόληση σε τεχνική κατασκευαστική εταιρία. Απαραίτητα προσόντα: Γνώση AutoCAD, Αγγλικά. Αποστολή βιογραφικών: [email protected]

Κατασκευαστική Εταιρεία στον Ν.Μεσσηνίας, ζητεί Πολιτικό Μηχανικό, με 5ετή τουλάχιστον εμπειρία σε οργάνωση και επίβλεψη οικοδομικών εργασιών και έργων συντήρησης. Απαραίτητη καλή γνώση Αutocad, Excel, Word και αγγλικής γλώσσας. Κάτοχος άδειας οδήγησης και μεταφορικού μέσου. Αποστολή Βιογραφικών [email protected](link sends e-mail) με κωδικό C.V2

Από Τεχνική εταιρία ζητείται πολιτικός/τοπογράφος μηχανικός με τουλάχιστον 5ετή εμπειρία σε τοπογραφικές εργασίες πεδίου και γραφείου. Επιθυμητή η εμπειρία σε εκπόνηση υδραυλικών μελετών και μελετών οδοποιίας. Αποστολή βιογραφικών: [email protected](link sends e-mail)

Από εταιρεία με έδρα τον Πειραιά και με αντικείμενο την κατασκευή οικοδομικών έργων σε ιδιόκτητα τουριστικά ακίνητα ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός ΑΕΙ (μέλος ΤΕΕ) με εμπειρία σε μελέτες, κοστολογήσεις, κατασκευή και επίβλεψη Η/Μ εγκαταστάσεων σε κτηριακά έργα. Απαραίτητη είναι η γνώση Autocad, MS Office και η δυνατότητα ταξιδιών εκτός Αττικής. Βιογραφικά: [email protected]

Από κατασκευαστική εταιρεία με αντικείμενο την ανέγερση πολυτελών κατοικιών ζητείται Aρχιτέκτονας Μηχανικός για την επίβλεψη λεπτομερειών και τελειωμάτων των κτιρίων και διαχείριση πελατών. Εμπειρία σε μελέτες θα συνεκτιμηθεί. Απαιτούμενα προσόντα:
Δίπλωμα οδήγησης, καλή γνώση αγγλικής γλώσσας. Περιοχή Ρέθυμνο. Αποστολή βιογραφικών στη διεύθυνση: [email protected]

 

RELATED ARTICLES