Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔόμησηΙδιώτες μηχανικοί με σύμβαση έργου στις υπηρεσίες δόμησης των Δήμων

Ιδιώτες μηχανικοί με σύμβαση έργου στις υπηρεσίες δόμησης των Δήμων

Σε συμβάσεις έργου με ιδιώτες μηχανικούς, τους οποίους θα διαθέτει στη συνέχεια στους δήμους για να στελεχωθούν οι υπηρεσίες δόμησης και να γίνονται οι μελέτες των δήμων, θα προχωρά η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, αναφέρθηκε στην αξιολόγηση των δημόσιων υπάλληλων, όπου τόνισε πως θα είναι ηλεκτρονική και προανήγγειλε ότι θα καθιερωθούν συγκεκριμένα κριτήρια, καθώς δεν μπορούν να κρίνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το μοντέλο που υπάρχει τώρα είναι για όσους εργάζονται σε γραφείο, κάτι που δεν μπορεί να ισχύει για όλους.

Σχετικά με το μεταναστευτικό, ο υπουργός σχολίασε πως η κυβέρνηση δείχνει αποφασιστικότητα να δημιουργηθούν κλειστά κέντρα, κάτι που όπως πιστεύει και ο ίδιος θα έχει αποδοτικότητα.

Επίσης, ανέφερε ότι συζητήθηκαν οι αντιρρήσεις και ότι σωστά προχωρά η κυβέρνηση με επιτάξεις χώρων για τα κλειστά κέντρα και το νέο σύστημα άσυλου.

«Καλό είναι να επιτυγχάνονται με συναίνεση οι μεταρρυθμίσεις, γιατί αυτό σημαίνει ότι δε θα τις πάρει κάνεις πίσω» κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.

tanea.gr

RELATED ARTICLES