Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΔόμησηΚατεδάφιση αυθαίρετων επεκτάσεων τουριστικού περιπτέρου

Κατεδάφιση αυθαίρετων επεκτάσεων τουριστικού περιπτέρου

mpoulntozaΞεκίνησαν οι εργασίες για την κατεδάφιση των αυθαίρετων κατασκευών στο τουριστικό περίπτερο Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην παραλία του Αϊ-Λαγούδη.

Οι εργασίες αφορούν την καθαίρεση δύο αυθαίρετων επεκτάσεων του κτηρίου, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί χωρίς άδεια δόμησης, καθώς και τμημάτων του εξωτερικού ξύλινου καταστρώματος που έχει κατασκευαστεί εντός της ζώνης μεταξύ αιγιαλού και παραλίας ή εντός της ρυμοτομούμενης περιοχής της ΠΕ3.

Συγκεκριμένα οι εργασίες που θα γίνουν είναι:

Αποξήλωση των ξύλινων σανίδων του εξωτερικού καταστρώματος, επιφάνειας περίπου 700 τ.μ., το οποίο αποτελείται από τις σανίδες.

Αποξήλωση των δύο αυθαίρετων επεκτάσεων του κτηρίου (Α. Επέκταση ημιυπαίθριου χώρου, επιφάνειας περίπου 100 τ.μ. και Β. Προσθήκη κουζίνας, επιφάνειας περίπου 90 τ.μ.).

Αποξήλωση των σαθρών επιχρισμάτων και λοιπών κατασκευών στο κτήριο που αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των περαστικών και των κατοίκων.

Αποξήλωση του ξύλινου δαπέδου του καταστήματος και των κατασκευών γυψοσανίδας στις οροφές. Αποξήλωση των η/μ εγκαταστάσεων που απαιτούνται (ηλεκτρική, υδραυλική, κλιματισμού) προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του χώρου, δεδομένου ότι θα αποξηλωθούν τμήματα του κτηρίου που από πλευράς εγκαταστάσεων αποτελούν ενιαίο σύνολο. Εργασίες τοποθέτησης περίφραξης προστασίας του χώρου για λόγους ασφαλείας.

Το συγκεκριμένο έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 4.496 ευρώ και έχει ανατεθεί στον Αναστάσιο Τσιμπλή, ο οποίος είχε καταθέσει προσφορά έκπτωσης 20,99%.

Κ.Μπ.

Πηγή:eleftheriaonline.gr

RELATED ARTICLES