Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚτηματολόγιοΚτηματολογικό Ηρακλείου: Εξέλιξη «ανάσα» με την στελέχωση δύο δικηγόρων (video).

Κτηματολογικό Ηρακλείου: Εξέλιξη «ανάσα» με την στελέχωση δύο δικηγόρων (video).

Εξέλιξη «ανάσα» για τη λειτουργία του Κτηματολογικού γραφείου Ηρακλείου, καθώς στελεχώνεται με 2 δικηγόρους, με πρωτοβουλία του δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ο οποίος αναλαμβάνει τη σχετική δαπάνη για 6 μήνες, δίνοντας προσωρινή λύση στην τεράστια ταλαιπωρία εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της υποστελέχωσης του γραφείου.

Την όλη προσπάθεια συντόνισε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Κώστας Αράπογλου και όπως όλα δείχνουν, την επόμενη βδομάδα, στελεχώνεται το γραφείο με τους 2 δικηγόρους, με στόχο την αποσυμφόρηση της όλης κατάστασης, λύνοντας τα χέρια στην Προϊσταμένη του Κτηματολογικού γραφείου η οποία αδυνατούσε να ανταπεξέλθει στα χιλιάδες αιτήματα των πολιτών.

Τους δικηγόρους θα πληρώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου για χρονικό διάστημα 6 μηνών και με την ελπίδα να έχει δρομολογηθεί μέχρι τότε οριστική λύση, μέσω νομοθετικής παρέμβασης.

Όπως, ανέδειξε πρόσφατα η «ΚΡΗΤΗ TV», οι ουρές, η αγανάκτηση και το αλαλούμ στο Κτηματολογικό γραφείο , χτυπούν «κόκκινο».

Εδώ και 2 χρόνια δεν υπάρχουν δικηγόροι , με την προϊσταμένη του Κτηματολογικού γραφείου η οποία είναι και υποθηκοφύλακας, να αδυνατεί να ανταπεξέλθει στα χιλιάδες αιτήματα των πολιτών.

Άμεσα, θα υπάρξει αποσυμφόρηση της όλης κατάστασης ενώ παράλληλα θα ξεμπλοκάρουν υποθέσεις αγοραπωλησιών.

 

neakriti.gr

RELATED ARTICLES