Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέα«Κύκλος» κατεδαφίσεων αυθαίρετων κατασκευών στη Λάρισα

«Κύκλος» κατεδαφίσεων αυθαίρετων κατασκευών στη Λάρισα

katedafisi2Στην αποξήλωση αυθαίρετων κατασκευών κυρίως καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος προχωρά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα και με αμετάκλητες αποφάσεις κατεδάφισης του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων.

Κλιμάκιο του Συμβουλίου με τη συνδρομή του Δήμου Λαρισαίων συνέχισε και χθες την αποξήλωση αυθαιρέτων κατασκευών στην πλατεία Ταχυδρομείου, εργασίες που θα συνεχισθούν και το επόμενο διάστημα αφού η νεότερη απόφαση αφορά σε 20 περίπου καταστήματα για τα οποία έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις μετά δηλαδή και τις ενστάσεις ιδιοκτητών καταστημάτων.

Διευκρινίζεται πως σε άλλες περιπτώσεις, μετά την έκδοση των αποφάσεων, ιδιοκτήτες καταστημάτων προχώρησαν οι ίδιοι στην αποξήλωση κατασκευών, στην απομάκρυνση διαχωριστικών κλπ. Όπως διευκρινίζει στην «Ε» ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δημ. Μαβίδης πρόκειται «για τον δεύτερο “κύκλο” κατεδαφίσεων αυθαιρέτων κατασκευών που αφορά σε 20 περίπου καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σύμφωνα με αποφάσεις του Συμβουλίου με τον Δήμο Λαρισαίων να συνδράμει με τεχνικά μέσα με την επίβλεψη κλιμακίου του Τμήματος Αυθαιρέτων του Δήμου».

 

eleftheria.gr

RELATED ARTICLES