Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγγελίεςΝέες θέσεις εργασίας Μηχανικών

Νέες θέσεις εργασίας Μηχανικών

-Γραφείο που δραστηριοποιείται στις ενεργειακές κατασκευές, μελέτες και ανακαινίσεις κατοικιών – και μη – στην περιοχή της Καβάλας με έργα τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης (Θάσο, Δράμα, Χρυσούπολη κ.α.). Έχοντας υποβάλει με επιτυχία το 92% των αιτήσεων που ανέλαβε στα πλαίσια του προγράμματος Εξοικονομώ – Αυτονομώ σχεδιάζει τον επόμενο κύκλο κατασκευών και με στόχο την επέκταση του δυναμικού αναζητά νέους συνεργάτες. Βασικές αρχές είναι η άριστη επικοινωνία και συνεργασία των μελών της ομάδας μας, η εξέλιξη των ικανοτήτων τους και η συνεχής βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών που προσφέρουμε. Γι’ αυτό το σκοπό, ψάχνουμε δύο Μηχανικούς που θα αποτελέσουν δυναμικό κομμάτι του πυρήνα του γραφείου και θα συνδράμει στην επίτευξη των στόχων του.

Οι θέσεις αφορούν:

Μηχανικό μελετών με αρμοδιότητες

Ενεργειακές Επιθεωρήσεις
Εγκρίσεις Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας
Σχέδια – autoCAD
Επιμετρήσεις – προϋπολογισμοί
Μηχανικό έργων – Κατά προτίμηση Πολιτικός Μηχανικός με αρμοδιότητες

Οργάνωση και διαχείριση έργων
Επίβλεψη κατασκευής
Παραγγελίες – έλεγχος υλικών

 

-Τεχνική εταιρεία με έδρα το Χαλάνδρι ζητά για πλήρη απασχόληση 1 Διπλωματούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό για εργασία εντός Αττικής και 1 Διπλωματούχο Αρχιτέκτονα Μηχανικό για εργασία στην Ιθάκη, με αποδεδειγμένη εμπειρία σε εργοτάξια και συγκεκριμένα Επίβλεψη εργασιών, Επιμετρήσεις εργασιών και σύνταξη Πιστοποιήσεων. Αποστολή βιογραφικών: [email protected](link sends e-mail)

-Από την τεχνική εταιρεία ΑΡΛΕΤΟΣ Α.Τ.Ε.Ε. με έδρα τα Ιωάννινα, που δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, με πτυχίο 4ης τάξης για κατασκευές δημοσίων έργων (κτιριακών, υδραυλικών κ.λ.π.) ζητείται για τα εργοτάξια της εντός του Ν. Ιωαννίνων, Πολιτικός Μηχανικός Αποστολή βιογραφικών στο e- mail: [email protected](link sends e-mail)

-Aπό κατασκευαστική εταιρεία ιδιωτικών έργων με έδρα την Αττική, ζητείται Πολιτικός Μηχανικός δεκαετούς εμπειρίας σε οικοδομικά έργα για κάλυψη θέσης μηχανικού έργου. Απαραίτητη πολύ καλή γνώση autocad και microsoft office. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail [email protected](link sends e-mail) με την ένδειξη ATHCIV5.

-Από Τεχνικό γραφείο στα Βριλήσσια ζητείται Μηχανικός με εμπειρία στις αδειοδοτήσεις & μελέτες εγκαταστάσεων (πρατηρίων, συνεργείων, σταθμών), άριστη χρήση AutoCAD, 4Μ, MS Office, δίπλωμα οδήγησης, κατά προτίμηση με παροχή υπηρεσιών. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected](link sends e-mail)

-Δυναμική Τεχνική εταιρεία ζητά να προσλάβει άμεσα : Πολιτικό μηχανικό με εμπειρία στην εκτέλεση ιδιωτικού βιομηχανικού έργου στην Κεντρική Μακεδονία. Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να έχει προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, άριστη γραπτή και προφορική γνώση αγγλικών, Microsoft Project κλπ. Προσφέρεται μόνιμη απασχόληση. Αποστολή βιογραφικών στο [email protected](link sends e-mail) με κωδικό : VE2021

-Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός και Πολιτικός Μηχανικός από τεχνική εταιρεία στα Ιωάννινα , επιθυμητή εμπειρία στη μελέτη και επίβλεψη κατασκευών. e-mail : [email protected](link sends e-mail)

-Ζητείται Μηχανικός με προϋπηρεσία στην αδειοδότηση ενεργειακών έργων και στην εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Θα πρέπει να είναι γνώστης της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ και να παρακολουθεί τις αλλαγές του ρυθμιστικού πλαισίου. Γνώση Αγγλικών και MS Office. Επιθυμητή γνώση Autocad, GIS. Βιογραφικά: [email protected](link sends e-mail) με κωδικό RESEN2021

-Από το γραφείο ΑΚΚΜ architects ζητειται αρχιτέκτονας μηχανικός, αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων ή σχεδιαστής για το γραφείο της Λευκάδας. Απαραίτητη η γνώση 3d προγραμμάτων. Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί. Στοιχεία επικοινωνίας: [email protected](link sends e-mail), 6985647334

-Από αναπτυσσόμενη τεχνική κατασκευαστική εταιρία, ζητείται απόφοιτος/η Τ.Ε.Ι μηχανικός ή με γενικές τεχνικές γνώσεις στον κατασκευαστικό τομέα, απαραίτητες γνώσεις αγγλικών και Η/Υ (word, excell, internet, email, autocad) Εργασία εντός νομού Αττικής Κωδικός θέσης: Junior Maintenance Supervisor Αποστολή βιογραφικών στο email: [email protected](link sends e-mail)

-Η ΒΑΛΕΡ ΑΕ (www.valeur.gr) ζητά πτυχιούχους, ιδανικά μηχανικούς (πολ. μηχανικό, αρχιτέκτονα, τοπογράφο, μηχανολόγο) με μεταπτυχιακό σε Real Estate/MBA/Finance, ως στελέχη για την θέση “νεαρός εκτιμητής ακινήτων και υποστήριξη όλων των εταιρικών δραστηριοτήτων”. Αθήνα, Θεσσαλονίκη. Αξιολογείται το ενδιαφέρον, όχι η προϋπηρεσία. Θα απαντηθούν μόνο προεπιλεγμένα βιογραφικά : [email protected](link sends e-mail)

-Aρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα στην Κηφισιά, αναζητά Αρχιτέκτονα Μηχανικό με ικανότητα στη σύνθεση και στον τρισδιάστατο σχεδιασμό, για συνεργασία. Απαραίτητη η γνώση των προγραμμάτων Archicad + photoshop, και πολύ καλή γνώση προγράμματος φωτορεαλισμού. Θα εκτιμηθεί εμπειρία σε ενεργειακό σχεδιασμό και σε landscape design. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected](link sends e-mail)

-Από αρχιτεκτονικό γραφείο στην Αθήνα ζητείται αρχιτέκτονας. Απαραίτητα προσόντα: άριστη γνώση Autocad, Rhino, V-ray, Photoshop, Ms Office (Word-Excel) και Αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων και Portfolio στο email: [email protected](link sends e-mail)

-Ζητείται από Τεχνική Εταιρεία με έδρα την Καισαριανή και αντικείμενο τις ρυθμίσεις αυθαιρέτων, την ηλεκτρονική ταυτότητα και ΠΕΑ, πολιτικός/τοπογράφος/αρχιτέκτων μηχανικός, απαραίτητα κάτοχος ΙΧΕ ή μηχανής, καλός χρήστης autocad 2D-Word-Excel-Gmail και επιθυμητές γνώσεις ρύθμισης αυθαιρέτων-ΠΕΑ. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: [email protected](link sends e-mail)

-Ζητείται απόφοιτος-φοιτητής/τρια Αρχιτέκτων ή σχεδιαστή/ρια για μερική απασχόληση σε αρχιτεκτονικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Απαραίτητα η γνώση Autocad, 3D, Adobe και MS Office. το κύριο αντικείμενο απασχόληση αφορά Αρχιτεκτονικές μελέτες, άδειες, επίβλεψη και γραμματειακή υποστήριξη. Παρακαλώ για αποστολή βιογραφικού και πιθανό δείγμα δουλειάς (πορτφόλιο) στο email: [email protected]

RELATED ARTICLES