Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΝέο Τμήμα Εκπαίδευσης στην GeoSense UAS Academy

Νέο Τμήμα Εκπαίδευσης στην GeoSense UAS Academy

GeoSense UAS Academy επίσημο, Πιστοποιημένο και Αδειοδοτημένο από την Υ.Π.Α. Εκπαιδευτικό Κέντρο Χειριστών ΣμηΕΑ στην Ελλάδα, ξεκινά την Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2018 νέα τμήματα εκπαίδευσης Επαγγελματιών Χειριστών ΣμηΕΑ (Drones), προετοιμάζοντας κατάλληλα και με συνέπεια κάθε επαγγελματία που θέλει να γίνει απόλυτα ικανός στο άψογο χειρισμό και γενικότερα τις πτήσεις με ΣμηΕΑ, σύμφωνα πάντα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο της Υ.Π.Α. αποκτώντας δίπλωμα χειρισμού ΣμηΕΑ, πιστοποιημένο από την Υ.Π.Α.

Εσείς ακόμα δεν κάνατε την εγγραφή σας;

Λίγες μόνο θέσεις ακόμα διαθέσιμες!

Οι εγγραφές τελειώνουν σε λίγες ημέρες! Δήλωσε συμμετοχή σε μικρά ευέλικτα τμήματα της προτίμησής σου, 5-10 ατόμων.  

Δίνεται η δυνατότητα απομακρυσμένης θεωρητικής εκπαίδευσης (e-learning) μέσω ειδικής πλατφόρμας παράλληλα με το φυσικό τμήμα και για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (βάση οδηγίας της Υ.Π.Α. έως 4 άτομα ανά τμήμα), προς διευκόλυνση όσων διανέμουν σε Νομούς που δεν υπάρχουν αδειοδοτημένα εκπαιδευτικά κέντρα.

Επιπλέον της βασικής Θεωρητικής και Πρακτικής εκπαίδευσης, οι υποψήφιοι χειριστές ΣμηΕΑ μπορούν να παρακολουθήσουν τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικών αδειών της GeoSense UAS Academy και να πιστοποιηθούν από την Υ.Π.Α. για νέες ειδικότητες πτήσεων & εναέριων εργασιών!

uas academy_1.jpg

Κάνε την εγγραφή σου τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το κόστος αυτών αλλά και την συνολική διαδικασία επικοινωνήστε μαζί μας.

RELATED ARTICLES