Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕνέργεια«Πράσινες Προμήθειες στην Ενέργεια για Έξυπνες Πόλεις»

«Πράσινες Προμήθειες στην Ενέργεια για Έξυπνες Πόλεις»

save energyΤο Πανεπιστήμιο Πατρών σας προσκαλεί στην τελική εκδήλωση του Διαμεσογειακού Έργου (ΜΕD Programme) GRASP, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Patras Palace, στις 28 & 29 Μαΐου 2015.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα βασικά αποτελέσματα του έργου, παρουσία των εκπρόσωπων του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα των χωρών που συμμετέχουν: Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Μάλτα, Κύπρος, Αλβανία, Βοζνία-Ερζεγοβίνη.

Την πρώτη ημέρα (Πέμπτη 28/5), με 28 διαφορετικές παρουσιάσεις, οι εμπειρογνώμονες, εκπρόσωποι των 8 χωρών θα αναφερθούν σε θέματα σχετικά με Ενεργειακή Απόδοση, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Ηλεκτρονικές “Πράσινες” Δημόσιες Συμβάσεις, Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και πολιτικές των “πράσινων” προϊόντων / τεχνολογιών.

Από την ελληνική συμμετοχή ξεχωρίζουν οι παρουσιάσεις του κ. Δ. Σοφιανόπουλου, εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνος σε θέματα Ενεργειακής Πολιτικής και του κ. Δ. Ράικου, Προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.

Τη δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 29/5), θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) από την κα Α. Ζαχαροπούλου*, Προϊσταμένη Τμήματος Ελέγχου Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αγαθών, ενώ η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. θα παρουσιάσει μια προτεινόμενη μεθοδολογία και προϊόντα Ενεργειακής Απόδοσης.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου και τη διεξαγωγή σεμιναρίου/επίδειξης της λειτουργίας των εργαλείων που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του έργου GRASP.

thebest.gr

RELATED ARTICLES