Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγγελίες«Πράσινο φως» από το ΑΣΕΠ για 1.366 νέες προσλήψεις (Μηχανικοί, οικονοµολόγοι, νοµικοί,...

«Πράσινο φως» από το ΑΣΕΠ για 1.366 νέες προσλήψεις (Μηχανικοί, οικονοµολόγοι, νοµικοί, ειδικοί Πληροφορικής )

ergasias_0Μηχανικοί, οικονοµολόγοι, νοµικοί, ειδικοί Πληροφορικής θα είναι το επόµενο διάστηµα στην πρώτη γραµµή της ζήτησης µόνιµου προσωπικού σε υπηρεσίες υπουργείων, στη ΔΕΗ και την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Σε αναπροσαρµογή του προγράµµατος προσλήψεων προχώρησε µετά τις εκλογές το ΑΣΕΠ, δίνοντας προτεραιότητα σε αιτήµατα που είχαν εγκριθεί από το 2014. Έτσι σχεδιάζεται η έκδοση επτά νέων προκηρύξεων για οργανικές θέσεις, η κάλυψη των οποίων θεωρείται αναγκαία.

Στη ΔΕΗ θα προκηρυχθούν 450 θέσεις τεχνικών και 110 θέσεις πτυχιούχων. Στο υπουργείο Οικονοµικών έχουν δροµολογηθεί 465 προσλήψεις νοµικών και οικονοµολόγων για τη Γενική Γραµµατεία Εσόδων.

Μια µεγάλη προκήρυξη θα αφορά θέσεις Πληροφορικής σε υπηρεσίες των πρώην υπουργείων Ανάπτυξης, Πολιτισµού, Διοικητικής Μεταρρύθµισης, Δικαιοσύνης και στην ΗΔΙΚΑ ΑΕ.

Ειδικοί επιστήµονες θα προσληφθούν σε ορισµένους δήµους, διοικητικοί στο Ταµείο Παρακαταθηκών, φύλακες στο Μουσείο Ακρόπολης και ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

RELATED ARTICLES