Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑγγελίεςΠροσλήψεις 2 πολιτικών μηχανικών στο Δ. Ρεθύμνης.

Προσλήψεις 2 πολιτικών μηχανικών στο Δ. Ρεθύμνης.

o Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη δύο (2) ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών και συγκεκριμένα για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσης ανακοίνωσης στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημαρχείου (Λ. Κουντουριώτη 80) μέχρι και τις 15 Μαϊου 2020, ημέρα Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την Αίτηση –Υπεύθυνη Δήλωση και να την υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής της αίτησης με τον προαναφερόμενο τρόπο , οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τη σχετική αίτηση με τα συνημμένα δικαιολογητικά στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ρεθύμνης που βρίσκεται στον 2ο όροφο του Δημαρχείου (Λ. Κουντουριώτη 80), κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης με την υπηρεσία για αποφυγή συνωστισμού (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 28313 41361, 28313 41217).

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στο γραφείο προσωπικού του Δήμου Ρεθύμνης ή στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση https://www.rethymno.gr/.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES