Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΠρόεδρος του ΟΑΚΑ: Η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας

Πρόεδρος του ΟΑΚΑ: Η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας

Ο κ. Γαλακτόπουλος δήλωσε ότι “για να γίνει η συντήρηση πρέπει να νομιμοποιηθεί, καθώς η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας”

 

Για το δημοσίευμα της Realnews σχετικά με τη παρέμβαση των Εισαγγελέων για τα Ολυμπιακά Ακίνητα, μίλησε στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα και της Έρης Πανάγου στον RealFm 97,8, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος.oaka

Αναφορικά με την στέγη Καλατράβα σημείωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει και ότι αντέχει άλλα 30 χρόνια. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει συντήρηση και αν γίνει μετά από 30 χρόνια, θα κοστίσει περισσότερο.

Ο κ. Γαλακτόπουλος πρόσθεσε ότι “για να γίνει η συντήρηση πρέπει να νομιμοποιηθεί, καθώς η στέγη Καλατράβα έγινε με άδεια πέργκολας”.

Επίσης τόνισε ότι και όλα τα κολυμβητήρια είναι χωρίς άδεια και συμπλήρωσε:

“Στο δικό μας κολυμβητήριο έγιναν Ολυμπιακού Αγώνες, έγιναν Μεσογειακοί και δεν μπορούμε να κάνουμε πρωτάθλημα Ελλάδος γιατί δεν έχουμε άδεια”.

Ταμπάκος: Τα Ολυμπιακά ακίνητα θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον τουρισμό

«Τα Ολυμπιακά ακίνητα θα μπορούσαν να συμβάλλουν στον αθλητικό τουρισμό» δήλωσε από τη δική του μεριά ο πρώην Ολυμπιονίκης, Δημοσθένης Ταμπάκος.

Παράλληλα, ο κ Ταμπάκος επισήμανε ότι τα Ολυμπιακά Ακίνητα είναι θέμα πολιτικής βούλησης και προτεραιότητας διευκρινίζοντας ότι θα μπορούσαν να έρχονται στην Ελλάδα αθλητές από όλον τον κόσμο και να πραγματοποιούν την προετοιμασία τους. Τέλος ο κ. Ταμπάκος τόνισε ότι αν οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν είχαν εγκαταλειφθεί θα μπορούσαν να αποτελέσουν τους κατάλληλους χώρους προκειμένου να φιλοξενήσουν διεθνείς αθλητικές συναντήσεις.

Μπιλίνης: Μεγάλο σκάνδαλο οι Ολυμπιακοί Αγώνες

“Προφανώς είναι ένα μεγάλο σκάνδαλο οι Ολυμπιακοί Αγώνες” δήλωσε επίσης ο Συντονιστής του τμήματος Οικολογίας και Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Μπάμπης Μπιλίνης.

Παράλληλα, ο κ. Μπιλίνης, επισήμανε ότι ο ελληνικό λαός δεν ξέρει ακόμα πόσο στοίχισαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πρόσθεσε ότι πιθανόν οι έρευνες πραγματοποιούνται δέκα χρόνια μετά καθώς μπορεί να υπάρχουν σκέψεις πολλά από τα εγκαταλελειμμένα κτίρια να μπουν στην λίστα του ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να πωληθούν.

Τέλος, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι μετά την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων δεν υπήρχε ένα συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης του αθλητισμού από τις κυβερνήσεις, ώστε να εκμεταλλευθούν τα ολυμπιακά ακίνητα.

Πηγή: http://news247.gr/

RELATED ARTICLES