Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΠρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία μητρώου εμπειρογνωμόνων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία μητρώου εμπειρογνωμόνων

Στο πλαίσιο της διενέργειας εξετάσεων για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών των τεχνικών ψυκτικών εγκαταστάσεων, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε.) συμμετέχει στις εξεταστικές επιτροπές που συστήνονται στις Περιφέρειες της χώρας, ορίζοντας έναν εμπειρογνώμονα, χωρίς αποφασιστική ψήφο, για την υποστήριξη του έργου τους.

Προς το σκοπό αυτό το Τ.Ε.Ε. δημιουργεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μητρώο Εμπειρογνωμόνων, το οποίο θα απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς που διαθέτουν τίτλο σπουδών συναφή προς το αντικείμενο της εξέτασης και πιστοποιητικό κατηγορίας Ι του Κανονισμού 303/2008/ΕΚ.

Οι αιτήσεις , με συνημμένο το σχετικό πιστοποιητικό, υποβάλλονται μέχρι την 11/2/2018 : στο Πρωτόκολλο του Τ.Ε.Ε. (fax: 2103221772, e–mail:[email protected]).

Οι ενδιαφερόμενοι να συμπεριληφθούν στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων με την υποβολή της σχετικής αίτησης προς το ΤΕΕ πρέπει να δηλώσουν ότι συμφωνούννα συμπεριληφθούν τα στοιχεία τους στο Μητρώο, το οποίο μπορεί και να αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ.

Το Μητρώο Εμπειρογνωμόνων θα ενημερώνεται ανά τρίμηνο.

RELATED ARTICLES