Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑγγελίεςΠρόσκληση ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο Διεθνές πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για διδασκαλία στο Διεθνές πανεπιστήμιο της Ελλάδος

 

diethnesH Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, στο πλαίσιο της λειτουργίας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Information and Communication Technology Systems”, “MSc in e-Business, Innovation and Entrepreneurship”, “MSc in Mobile and Web Computing” και “MSc in Communications and Cybersecurity” καλεί επιστήμονες, που πληρούν τους όρους του άρθρου 5 παρ. 1 του ν. 3685/2008, κατόχους διδακτορικού τίτλου και ειδικούς στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα με αποδεδειγμένη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο, με αποδεδειγμένη εμπειρία διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, να εκδηλώσουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για διδασκαλία των ακόλουθων μαθημάτων κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016, [υπό τις προϋποθέσεις υλοποίησης της Πράξης “Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Λειτουργία – Ανάπτυξη)” – Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση”, κωδικός ΟΠΣ 200056, ΕΣΠΑ 2007-2013, της λειτουργίας των ως άνω ΠΜΣ, της διεξαγωγής των αντίστοιχων μαθημάτων και της επιλογής τους], αποστέλλοντας στη διεύθυνση ([email protected]) σχετικό βιογραφικό σημείωμα.

Τα γνωστικά αντικείμενα / μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

  1. Information Systems Security (Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων)
  2. New Product Design, Development and Marketing (Σχεδιασμός, ανάπτυξη και μάρκετινγκ νέων προϊόντων)
  3. Data Protection and Cryptography (Προστασία Δεδομένων και Κρυπτογραφία)
  4. Information Assurance (Διασφάλιση της Πληροφορίας)

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

  1. Human Computer Interaction, Design and User Experience (Αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή και εμπειρία χρήστη)
  2. Developing and financing an e-business venture (Ανάπτυξη και χρηματοδότηση ηλεκτρονικών επιχειρήσεων)

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δημοσιεύεται στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης “Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Λειτουργία – Ανάπτυξη)”, του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” 2007-2013, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και εθνικούς πόρους, με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 14:30. Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στον ιστότοπο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δρ. Χρίστο Κοΐδη (τηλ. 2310 807501, fax: 2310 474590, email: [email protected]).

RELATED ARTICLES