Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήUncategorizedΣεμινάριο από Google Developers Group

Σεμινάριο από Google Developers Group

google developersΑγαπητοί Θερμοκοιτιζόμενοι,

Στα πλαίσια της 79ης ΔΕΘ Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το παρακάτω σεμινάριο που διοργανώνει το GoogleDevelopersGroup.

Το Google Developers Group Thessaloniki διοργανώνει στο πλαίσιο του GDG |The Playground και της 79ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης, 4ήμερο δωρεάν σεμινάριο για Startups [11-14 Σεπτεμβρίου], με τίτλο “Startup Launchpad”.  Η επιλογή των Startups θα γίνει από ομάδα κριτών.

Το 4ημέρο σεμινάριο περιλαμβάνει μια σειρά από εξειδικευμένες ομιλίες και workshops, τα οποία σκοπό έχουν να εκπαιδεύσουν και να δώσουν στις συμμετέχουσες ομάδες τα απαραίτητα εφόδια στο επιχειρηματικό τους ξεκίνημα. Στο τέλος κάθε ημέρας, με βοήθεια από εξειδικευμένους ανά ημέρα Μέντορες, οι ομάδες θα παρουσιάζουν με μορφή Pitching το προϊόν/υπηρεσία τους,  ενώ η τελευταία ημέρα αποτελεί την μεγάλη πρόκληση! Όλες οι ομάδες θα κληθούν να κάνουν το pitching μπροστά σε όλο το κοινό του GDG –The Playground  αλλά και των επισκεπτών της Διεθνής Έκθεσης.

Όποια εταιρία επιθυμεί να παρακολουθήσει το σεμινάριο και να κάνει παρουσίαση της εταιρίας του ας επικοινωνήσει με την κα Λία Τερζίδου στο 2310 291141 ή 6974 472656, email: [email protected] ή με τον κ. Παναγιώτη Τζίνη ​ στο 2310 291146.

Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο ​Schedule | Startup Launchpad.

Πηγή: www.gdgplayground.org

RELATED ARTICLES