Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕνέργειαΣεμινάριο για τα Συστήματα Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας από το ΚΑΠΕ

Σεμινάριο για τα Συστήματα Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας από το ΚΑΠΕ

Σεμινάριο με θέμα: «Συστήματα Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας (ΓΑΘ) Καινοτόμες εφαρμογές στο πλαίσιο του έργου CHEAP-GSHPs» διοργανώνει το ΚΑΠΕ την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα.

Το ευρωπαϊκό έργο CHEAP-GSHPs (Cheap and efficient application of reliable Ground Source Heat Exchangers and Pumps), που υλοποιεί το ΚΑΠΕ, έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων γήινων εναλλακτών θερμότητας και γεωθερμικών αντλιών θερμότητας, αποσκοπώντας στη μείωση του κόστους εγκατάστασης των συστημάτων ΓΑΘ.

Στο σεμινάριο αναλύονται τα συστήματα Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας σε δύο επίπεδα: εισαγωγικές έννοιες των συστημάτων ΓΑΘ (α’ μέρος) και εξειδίκευση στα συστήματα ΓΑΘ (β’ μέρος), όπου περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, η κατασκευή, τα οικονομικά μεγέθη και η σχετική νομοθεσία.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μηχανικούς, γεωλόγους, εγκαταστάτες συστημάτων ψύξης-θέρμανσης-κλιματισμού, κατασκευαστές κτιρίων, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του κλιματισμού, κ.ά.

H συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη, αλλά λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και εγγραφές: http://www.cres.gr/cres/pages/news/news_ekdiloseis.html

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα

 http://cheap-gshp.eu/

RELATED ARTICLES