Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΣεμινάριο ΤΕΕ/ΤΚΜ: «Αρτιότητα και Οικοδομησιμότητα – Πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού αποζημίωσης οικοπέδων»

Σεμινάριο ΤΕΕ/ΤΚΜ: «Αρτιότητα και Οικοδομησιμότητα – Πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού αποζημίωσης οικοπέδων»

tee-tkm2

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, οργανώνει σεμινάριο μικρής διάρκειας στην Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2015 με θέμα την «Αρτιότητα και Οικοδομησιμότητα – Πράξη τακτοποίησης και αναλογισμού αποζημίωσης οικοπέδων»  που θα γίνει στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ/ΤΚΜ κατά τις απογευματινές ώρες.

 Το κόστος για την συμμετοχή είναι στα 10 €€.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν καλούνται να καταθέσουν την σχετική αίτηση και το ποσό συμμετοχής στα γραφεία του ΤΕΕ/ΤΚΜ (1ος όροφος, Μεγ. Αλεξάνδρου 49, υπεύθυνος Γραμμένος Οδυσσέας) από τις ώρες 9:00-14:00 μέχρι και την αντίστοιχη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως προκύπτει από την κατάθεση της σχετικής αίτησης μαζί με το αποδεικτικό πληρωμής του αντίστοιχου ποσού.

Η αίτηση συμμετοχής και το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr . (Πληροφορίες: Γραμμένος Οδυσσέας τηλ:2310883145).

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς τους) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Πηγή: TEE/TKM

RELATED ARTICLES