Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕνέργειαΣυνάντηση της ΕΕΤΕΜ με το Γ.Γραμματέα Ενέργειας για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές

Συνάντηση της ΕΕΤΕΜ με το Γ.Γραμματέα Ενέργειας για τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές

Την Τετάρτη 18-1-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ με το Γενικό Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών κ. Μιχ. Βερροιόπουλο.

Την Ε.Ε.Τ.Ε.Μ εκπροσώπησε ο Γραμματέας Οικονομικού και Ενεργειακός Επιθεωρητής, Π. Μίχας, συνεπικουρούμενος από την Νομική Σύμβουλο και στελέχη της Ένωσης.

Από πλευράς Υπουργείου, εκτός του Γεν. Γραμματέα, παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Γεν. Διευθύντρια του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων (Σ.Ε.Π.Δ.Ε.Μ), κα Γ. Κοτίνη, Σύμβουλοι του Υπουργού και αρμόδια στελέχη του Υ.Π.ΕΝ.

Στη συνάντηση ζητήθηκαν εξηγήσεις για τον αυθαίρετο αποκλεισμό των Μηχανικών Τ.Ε.Ι από την εξέλιξη στις Β’ και Γ’ τάξεις Ενεργειακών Επιθεωρητών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας, λόγω της συλλήβδην ένταξης τους στην Α΄ τάξη.

Οι εκπρόσωποι του Υπουργείου δήλωσαν ότι ο προαναφερόμενος αποκλεισμός δεν είναι οριστικός για τους Μηχανικούς Τ.Ε.Ι και ότι εξετάζουν το θέμα της εξέλιξης τους.

Ο Γεν. Γραμματέας κατέγραψε τις θέσεις και τα επιχειρήματα μας και δήλωσε ότι θα καταβάλει προσπάθεια για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Μηχανικοί Τ.Ε.Ι, σε σχέση με την κατάταξη και την εξέλιξη στις τάξεις των Ενεργειακών Επιθεωρητών.

 

eetem.gr

RELATED ARTICLES