Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝέαΤα πράσινα επαγγέλματα του μέλλοντος στο 31ο Money Show υπό την αιγίδα...

Τα πράσινα επαγγέλματα του μέλλοντος στο 31ο Money Show υπό την αιγίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ

Να ενημερωθούμε για όσα δεν γνωρίζουμε  σχετικά με τα Πράσινα Επαγγέλματα του Μέλλοντος,  είναι ο στόχος της εκδήλωσης στην οποία συμμετέχει το ΤΕΕ/ΤΚΜ στο πλαίσιο του 31ου Money Show , του μεγαλύτερου επιχειρηματικού οικονομικού πολυσυνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση οργανώνουν το Σάββατο 28/1, από τις 17:30 έως και τις 20:00, το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, το Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος  και η Γραμματεία Κλιματικής Αλλαγής της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., υπό την αιγίδα του ΥΠΕΝ, του ΤΕΕ/ΤΚΜ ,της ΠΕΔΚΜ και της ΠΑΣΕΠΠΕ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι πολλαπλές  και σε διάφορους κλάδους δυνατότητες ανάπτυξης οικονομικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικότητας, οι προοπτικές αλλά και επιτυχημένες πρακτικές.  Επαγγελματίες του κλάδου θα αναφερθούν στις ευκαιρίες αλλά και στις απαιτήσεις για την επιτυχία των πρωτοβουλιών και της υλοποίησής τους.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Γιώργος Τσακούμης και εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος της ΜΕ Ενέργειας του ΤΕΕ/ΤΚΜ κ. Δημήτρης Κουσκουρίδης.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ

RELATED ARTICLES