Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΝέα24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Είναι σίγουρο ότι οι μέρες που διανύουμε και οι καταστάσεις που καλούμεθα καθημερινά να αντιμετωπίσουμε, αποτελούν ιδιαίτερη πρόκληση για όλους μας.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την οικονομική κρίση, την πανδημία, αλλά και τον πόλεμο μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας, έχουν επηρεάσει κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα και μας αναγκάζουν να επαναπροσδιορίζουμε με δυναμικό τρόπο τη στρατηγική, τις πρακτικές και τις διαδικασίες μας ώστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η ΕEL μέσα σε αυτό το ιδιαίτερο και απαιτητικό οικοσύστημα συνεχίζει πιστά να προάγει την επιστήμη των Logistics, να παράγει γνώση μέσω των πανελλήνιων ερευνών που εκπονεί, να χαρτογραφεί νέες βέλτιστες πρακτικές στη διοίκηση της εφοδιαστικής αλυσίδας και να ενημερώνει τα μέλη της για όλες τις εξελίξεις στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας διαφαίνεται να λαμβάνει τη θέση που του αξίζει, όχι μόνο στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης της κυβέρνησης, αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Τα logistics και γενικότερα η διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού, βρίσκονται στο προσκήνιο των μεγάλων συμφωνιών και επενδύσεων αναφορικά με τις υποδομές της χώρας.

Έχοντας πάντα ως απαρέγκλιτη πεποίθηση ότι η Ελλάδα αξίζει να κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ότι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα από την παρούσα παγκοσμιοποιημένη κρίση δεν πρέπει να παραμείνουν ανεκμετάλλευτες, προχωρούμε στη διοργάνωση του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Σας περιμένουμε όλους δια ζώσης στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2022, σε άλλο ένα Πανελλήνιο Συνέδριο της EEL, που αναντίρρητα αποτελεί την ιστορικότερη και σημαντικότερη εκδήλωση συνεύρεσης όλων όσων κρατούν το μέλλον των ελληνικών logistics στα χέρια τους.

Όλοι μας και ο καθένας από την θέση του, μπορούμε να γίνουμε οι ηγέτες στις εξελίξεις που αφορούν στην εφοδιαστική αλυσίδα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δρ Βασίλειος Ζεϊμπέκης
Πρόεδρος ΔΣ
Ελληνική Εταιρεία Logistics (ΕΕL)

Η τελική ατζέντα είναι διαθέσιμη στο https://www.24logisticscongress.gr/program

RELATED ARTICLES