Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα4η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

4η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

EMPΣτο πλαίσιο της συνεργασίας της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με την SO Kwadraat, οργανώνεται κάθε χρόνο «Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα σε φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, ερευνητές και μέλη ΔΕΠ αλλά και αποφοίτους των Σχολών του ιδρύματος να προχωρήσουν, εφόσον το επιθυμούν, σε μια επιχειρηματική πρωτοβουλία.

Η εβδομάδα επιχειρηματικότητας ξεκίνησε πρώτη φορά με επιτυχία το Μάιο του 2012, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν 15 επιχειρηματικές ιδέες. Το 2013 στις 2-8 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 2η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή 16 ομάδων του ΕΜΠ και στις 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου του2014 η 3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας με τη συμμετοχή 17 ομάδων.

Η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΜΠ, οργανώνει από 13 έως 17 Ιουλίου 2015, την 4η «Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας» με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να δεχτούν σχόλια, σε κλειστές συναντήσεις με τη συμμετοχή του Johan Van den Bossche εμπειρογνώμονα της SO Kwadraat και των μελών της ΜοΚΕ – ΕΜΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την ιδέα τους στα αγγλικά έως τις 10 Ιουνίου 2015.

Για υποβολή της ιδέας σας πατήστε  εδώ.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της ιδέας μπορείτε  να επικοινωνήσετε και στα  τηλέφωνα 772 2822, 772 2823 ή να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική  διεύθυνση [email protected] .

 

mke.ntua.gr

RELATED ARTICLES