Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΝέα4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης

athens4o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ, ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΒΟΛΟΣ, 24-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σας προσκαλεί στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο από την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Κεντρικοί θεματικοί άξονες του Συνεδρίου είναι τα γνωστικά αντικείμενα της πολεοδομίας, της χωροταξίας, της περιφερειακής και της αστικής ανάπτυξης και του περιβάλλοντος.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλα μέλη της επιστημονικής κοινότητας που δραστηριοποιούνται στα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα, σε πανεπιστημιακούς και ερευνητές, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματίες και φοιτητές. Σε επόμενες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν οι πληροφορίες για τις σημαντικές ημερομηνίες και το κόστος συμμετοχής, οι οδηγίες για την υποβολή περιλήψεων καθώς και η διεύθυνση του ιστοτόπου.

Γραμματεία Συνεδρίου:
Εύα Ψαθά,
τηλέφωνο: 24210-74494, φαξ: 24210-74381, email: epsatha@prd.uth.gr

Δώρα Παπαθεοχάρη
τηλέφωνο: 24210-74436, email: thpapath@prd.uth.gr

Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πολυτεχνική Σχολή, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Πεδίον Άρεως, Βόλος 383 34

 

Πηγή:teeait.gr

RELATED ARTICLES