Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα9ο Πανελλήνιο Συνέδριο HellasGIs

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο HellasGIs

logohgis

Η Ελληνική Εταιρεία Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (HellasGIs) διοργανώνει το 9ο πανελλήνιο συνέδριό της, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, (Αίθουσα Τελετών Κτηρίου Διοίκησης, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου) στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2016.

Θεματικές ενότητες:

Ανάπτυξη λογισμικού

Business Intelligence

Location Analytics

Διαχείριση ενέργειας

Κλιματική αλλαγή

Κτηματολόγιο

Διαχείριση ακινήτων – Real Estate

Εφαρμογές στο περιβάλλον, στον αστικό χώρο

Χωροταξικός σχεδιασμός

Inspire –ΕΥΓΕΠ

Χωρική ανάλυση

Logistics

Crowdsourcing

Εκπαίδευση

Υγεία.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν εργασίες τους στο συνέδριο θα πρέπει να υποβάλουν περίληψη των εργασιών, μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2016, σε ψηφιακή μορφή (στο email: [email protected]), ακολουθώντας τις αναλυτικές οδηγίες για τη σύνταξη των περιλήψεων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της HellasGIs: http://www.hellasgi.gr.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η HellasGIs προτίθεται να οργανώσει εκπαιδευτικά εργαστήρια (workshops) σε διάφορα θέματα που άπτονται των GIS και όχι μόνο, και καλεί όσους ενδιαφέρονται (άτομα ή εταιρείες) να παρουσιάσουν εργαστήριο, να επικοινωνήσουν μαζί της.

Παράλληλα θα οργανωθούν, ειδικές ενότητες εισηγήσεων από νέους ερευνητές GIS (έως 30 ετών) με έμφαση σε νέες τάσεις, πρακτικές και καινοτόμες τεχνολογίες, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε εφαρμοσμένο επίπεδο. Ο στόχος των ενοτήτων αυτών, είναι εκτός από την ενημέρωση της GIS κοινότητας για καινοτόμα αντικείμενα και η δικτύωση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ των νέων ερευνητών.

Πληροφορίες στη Γραμματεία του Συνεδρίου: κα. Μαρία Κούρτελη (e-mail: [email protected]).

 

tee.gr

RELATED ARTICLES