Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί: προσοχή στην αντιποίηση του επαγγέλματος

Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί: προσοχή στην αντιποίηση του επαγγέλματος

topographerΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Επιμελητήριο σχετικά με τη λειτουργία του Κτηματολογίου.

Αγρονόμοι τοπογράφοι μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και όχι μόνο έδωσαν το “παρών”, αφού το θέμα τους αφορά όλους και πρώτα απ’ όλους τους ίδιους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Εκείνο που πάντως που είναι ενδιαφέρον είναι η αναφορά του προέδρου του Τοπικού Τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Βασίλη Ταβαντζή στην αντιποίηση του επαγγέλματος. Γι’ αυτό και οι πολίτες, υπογράμμισε, δεν πρέπει να  πέφτουν θύματα ανεύθυνων και επιτήδειων επαγγελματιών, οι οποίοι αποσκοπώντας στο αθέμιτο κέρδος ασκούν παρανόμως το επάγγελμα.

Το λόγο πήρε και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας του δήμου Κατερίνης Αστέριος Μπουσνάκης, ο οποίος μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Σάββα Χιονίδη σημειώνοντας πως υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία με τοπογράφους, μηχανικούς και δικηγόρους και τονίζοντας πως η υπηρεσία είναι πάντα στη διάθεση συναδέλφων και πολιτών.

 

olympiobima.gr

RELATED ARTICLES