Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝέαΑναλογιστική μελέτη για το ΤΣΜΕΔΕ παρουσιάζει το ΤΕΕ

Αναλογιστική μελέτη για το ΤΣΜΕΔΕ παρουσιάζει το ΤΕΕ

tsmede

Tην αναλογιστική μελέτη για τη βιωσιμότητα του ταμείου των μηχανικών που εκπόνησε το ΤΕΕ θα παρουσιάσει αύριο, στις 11.00, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γ. Στασινός.

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων του τεχνικού κόσμου της χώρας ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το νέο Ασφαλιστικό, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος καλεί τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τα θέματα των μηχανικών και του επιμελητήριου και τους συντάκτες του ασφαλιστικού και εργατικού ρεπορτάζ σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της αναλογιστικής μελέτης για τη βιωσιμότητα του ταμείου των μηχανικών, του ΤΣΜΕΔΕ.

Την παρουσίαση θα κάνει ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) κ. Γιώργος Ν. Στασινός και ο Αναλογιστής, Επίκουρος Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αλέξανδρος Α. Ζυμπίδης, οι οποίοι θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων συντακτών.

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος) του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Νίκης 4, Αθήνα).

 

Πηγή: euro2day.gr

RELATED ARTICLES