Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔόμησηBUILDING SHOW 2024: Η σημαντικότερη εκδήλωση για τις ποιοτικές κατασκευές στην Ελλάδα

BUILDING SHOW 2024: Η σημαντικότερη εκδήλωση για τις ποιοτικές κατασκευές στην Ελλάδα

Αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία, παρουσιάζουν νέες ιδέες και ποιοτικά κτίρια, αναδεικνύοντας το ρόλο της σύγχρονης τεχνικής εταιρείας και την ανάγκη δημιουργικής συνεργασίας με τον αρχιτέκτονα, για την υλοποίηση ποιοτικών έργων με υψηλή αισθητική.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ένα έργο – ορόσημο για την Αθήνα, το ψηλότερο οικιστικό κτίριο στη Μεσόγειο τoν Riviera Tower στο Ελληνικό, όπως επίσης ένα σύγχρονο, «πράσινο» συγκρότημα γραφείων, το πρώτο πιστοποιημένο για τα βιοκλιματικά του χαρακτηριστικά κατά LEED Gold που θα στεγάσει δημόσια υπηρεσία.

Ακόμη, θα παρουσιαστεί το Vital Blue, ένα αστικό κτίριο με πολυτελείς κατοικίες στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στη συνέχεια το πολυβραβευμένο Liknon και η ιδέα ανάπλασης του κοινόχρηστου χώρου της ευρύτερης περιοχής του νέου σταθμού Μετρό Αλεξάνδρας που κέρδισε το Β’ βραβείο στον αντίστοιχο ανοιχτό διαγωνισμό.

Στο δεύτερο μέρος θα γίνει συζήτηση μεταξύ αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου με θέμα «Συνεργασίες και εμπειρίες επαγγελματιών στην κατασκευή κτιρίων», στην οποία θα αναλυθούν οι ιδιαιτερότητες και οι απαιτήσεις των επαγγελματικών θέσεων και ο ρόλος τους στη κατασκευή ποιοτικών κτιρίων. Στο σαλόνι συζήτησης θα συμμετέχουν CEO’s, managers και εκπρόσωποι σημαντικών εταιρειών του κλάδου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Τίτλος: BUILDING SHOW 2024                                                  Ημερομηνία: 16 Απριλίου 2024

Τόπος: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Ν. Σκαλκώτα          Ώρα προσέλευσης: 5:30 μ.μ.

Επιστεφτείτε το BUILDING SHOW:

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

ΚΤΙΡΙΟ

e-mail: [email protected]

τηλ.: 2310 480540

RELATED ARTICLES