Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕνέργειαΗ ΔΕΠΑ επιδοτεί επαγγελματικά οχήματα με φυσικό αέριο

Η ΔΕΠΑ επιδοτεί επαγγελματικά οχήματα με φυσικό αέριο

depaΗ ΔΕΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος για την περαιτέρω ανάπτυξης της αεριοκίνησης προχώρησε σε συμφωνία με τις εταιρείες ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ και MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ για την επιδότηση συγκεκριμένου αριθμού επαγγελματικών οχημάτων φυσικού αερίου.

Η επιδότηση, αφορά είτε σε μείωση της τιμής αγοράς του οχήματος είτε σε διάθεση δωρεάν καυσίμου και σκοπό έχει την γνωριμία των επαγγελματιών-οδηγών με το οικολογικό και οικονομικό φυσικό αέριο (οικονομία στην κατανάλωση έως 60%).

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και οδηγοί ταξί έχουν στην διάθεσή τους επιδότηση για τα παρακάτω μοντέλα επαγγελματικών οχημάτων:

* SKODA OCTAVIA 1.4 TSI G-TECH

* MERCEDES B-CLASS 200NGD

* MERCEDES E-CLASS 200NGD

* MERCEDES SPRINTER NGD

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες και ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε και MERCEDES BENZ προκειμένου να λάβουν ακριβείς πληροφορίες για τα ποσά επιδότησης για τα μοντέλα που τους ενδιαφέρουν.

Η ΔΕΠΑ θα προχωρήσει σε αντίστοιχες συμφωνίες και με άλλες εταιρίες που εισάγουν εργοστασιακά αυτοκίνητα φυσικού αερίου διευρύνοντας την γκάμα των προσφερόμενων μοντέλων προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες οδηγούς.

RELATED ARTICLES