Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέαΔιαγωνισμός Καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρηματικών Ιδεών από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Διαγωνισμός Καινοτόμων Τεχνολογικών Επιχειρηματικών Ιδεών από το Πολυτεχνείο Κρήτης

tuc

Το Πολυτεχνείο Κρήτης στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης της δημιουργικότητας, ενίσχυσης της τεχνολογικής καινοτομίας και υποστήριξης της νεανικής επιχειρηματικότητας, προσκαλεί τα μέλη της Πολυτεχνικής κοινότητας, φοιτητές και νέους ερευνητές του, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους σε αντικείμενα που θεραπεύει το Πολυτεχνείο Κρήτης και να συμμετάσχουν στον εν λόγω διαγωνισμό.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν ομάδες φοιτητών και νέων ερευνητών από όλες τις Σχολές του Πολυτεχνείου. Οι προτάσεις μπορούν να αφορούν όλα τα ερευνητικά αντικείμενα όλων των Σχολών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Διαδικασία Διαγωνισμού

1. Οι ομάδες φοιτητών και ερευνητών, θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι την 23η Ιουνίου, την πρότασή τους (1-2 σελίδες) ηλεκτρονικά ([email protected]).

2. Η πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει: Τίτλο, περιγραφή του προβλήματος, ιδέα και σύντομη περιγραφή προτεινόμενης λύσης, υφιστάμενη κατάσταση και αναφορά ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, εκτιμώμενο κόστος υλοποίησης, δυσκολίες υλοποίησης, πιθανά προβλήματα και περιορισμοί, τα μέλη ομάδας και το ρόλο τους. Η πρόταση μπορεί να έχει υποβληθεί και σε άλλο διαγωνισμό. Γλώσσα υποβολής της πρότασης θα είναι η αγγλική.

3. Η ανακοίνωση των πέντε καλύτερων προτάσεων θα γίνει την 27η Ιουνίου.

4. Οι πέντε καλύτερες προτάσεις θα παρουσιαστούν εν συντομία από τις ομάδες τους στα πλαίσια ημερίδας που θα διεξαχθεί την 1η Ιουλίου ενώπιον ακροατηρίου και της επιτροπής αξιολόγησης.

5. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης θα γίνει μετά το πέρας της παρουσίασης.

6. Η βράβευση θα περιλαμβάνει:

  1. Δωρεάν επίσκεψη των μελών της ομάδας με την καλύτερη πρόταση σε συνεργαζόμενο φορέα στο Ισραήλ.
  2. Έπαινο/Βραβείο συμμετοχής στα μέλη των πέντε καλύτερων προτάσεων

Την Δευτέρα 13/6/2016 στις 14:30, στην αίθουσα 2041 του κτηρίου Επιστημών, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην οποία θα παρασχεθούν διευκρινήσεις και πληροφορίες σε σχέση με την διαγωνιστική διαδικασία.

epixeiro.gr

RELATED ARTICLES